Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Kim Kardashian om kampen mot hudsjukdomen: "Är jättedesperat"

- 10/02/2019, 17:05

​Att realitystjärnan Kim Kardashian har en hudsjukdom är ingen nyhet. Hon har länge varit öppen med att hon lider av psoriasis. Men nu talar hon ut om sin kamp mot sjukdomen på sociala medier.​

Nu är det dags för Kim Kardashian, 38, att prova en ny metod mot sin kroniska hudsjukdom, i hopp om att bli bättre och slippa symptomen. Hon gör verkligen allt i sin makt för att försöka få sjukdomen under kontroll, och nu är hon på gränsen till desperat.

I slutet av 2018 blev Kims symptom som värst och det fick henne att börja be om tips och råd från andra personer som också lider av psoriasis.

”Jag tror det har gått så långt att jag måste börja medicinera mot min psoriasis. Jag har aldrig upplevt det så här och jag kan inte ens täcka det längre. Det har tagit över hela min kropp. Har någon prövat medicin mot psoriasis och vad hjälper bäst? Behöver hjälp omedelbart!”, skrev Kim Kardashian då i ett Twitter-inlägg.

Twitter-inlägg av Kim Kardashian
Bildkälla: Faksimil Twitter

Den nya metoden

Nu har Kim Kardashian visat sin nya metod på sin Insta-story – nämligen naturläkemedel.

– Jag är jättedesperat över min psoriasis så jag har börjat med kinesisk naturmedicin, säger Kim Kardashian rapporterar Daily Mail.

Hon visar upp en skål med en brun vätska som hon ska dricka. Den ser inte superkul ut, och den smakar inte heller toppen berättar hon.

Nya metoden
Nya metoden mot Kim Kardashians psoriasis. Bildkälla: Instagram

"Min egen mix"

– Jag har min egen mix, säger hon och fortsätter: 

– Jag måste dricka det två gånger om dagen och det är så äckligt. 

Vad resultat blir av den nya kuren får vi se om sex veckor. Vi håller tummarna för att det blir ett lyckat resultat!

Nyheter24 har tidigare skrivit om när Kim Kardashian och Kanye West avslöjade att de väntar ett fjärde barn. Det kan du läsa mer om här.

Följer du Kardashians?