Fredag 30 Jul
Stockholm

Kim Kardashian och Kanye West väntar ett fjärde barn

Kim Kardashian och Kanye West
Kim Kardashian och Kanye West väntar ett fjärde barn. Foto: Stella Pictures

Kim Kardashian och Kanye West väntar ett fjärde barn via en surrogatmamma. Enligt en källa väntar paret en pojke och han förväntas födas tidigt i maj månad.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Kim Kardashian och Kanye West väntar tillökning via en surrogatmamma, det rapporterar flera källor till Us Weekly. En av källorna säger att surrogatmamman bär på en pojke och att han förväntas att födas tidigt i maj månad. 

Det här kommer att bli det andra barnet paret får via en surrogatmamma. Deras yngsta dotter Chicago West föddes genom en surrogatmamma 15 januari 2018. 

Paret har tre barn i nuläget: North West, Saint West och Chicago West. Efter att Kim genomgått besvärliga förlossningar med både North och Saint fick hon rådet av en läkare att inte skaffa barn på naturlig väg i fortsättningen – då det kunde var livshotande för henne. 

Kim Kardashian och Kanye West väntar ett fjärde barn. Bildkälla: TT/AP

Kim Kardashian har tidigare visat på motstridiga känslor angående fler barn. Stjärnan sa till brittiska ELLE förra året att hon kände sig splittrad angående ett fjärde barn. Hon sa att hennes ”hem och hjärta redan är väldigt fullt just nu, på ett bra sätt”. Hon gjorde det klart att parets fjärde barn i så fall skulle bli deras sista. 

– Jag tror att jag inte skulle kunna hantera fler barn än fyra. Jag har redan ont om tid och tycker att man i en relation ska ge sin man lika mycket uppmärksamhet som sina barn, sa Kim Kardashian till Elle. 

Kommentera
Kopiera länk
Dela