Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Oscar Enestad hyllas efter intima kärleksbilden: "Så vackra"

- 11/02/2019, 10:09 -
Oscar Enestad

"I Love It" handlar för mig om att få älska vem man vill och om att stå upp för sig själv".

Stella Pictures

Det var under lördagen som Oscar Enestad framförde låten "I love It" på scenen i Malmö. Låten var tillägnad hans flickvän Cecilia Dahlbom och handlar om att få älska vem man vill. Kvällen i ära publicerade Oscar en bild på honom och kärleken.

Under lördagen var det dags för andra deltävlingen i Melodifestivalen som gick av stapeln i Malmö. Bidrag nummer två var låten "I love it" som framfördes av Oscar Enestad, 21, som sjöng om sin kärlek Cecilia Dahlbom, 50, som var på plats i publiken. 

Trots en sjunde och sista plats i andra deltävlingen verkar Oscar vara nöjd. Han verkar heller inte vara förvånad över resultatet.

– Jag hade det på känn att jag inte skulle gå vidare direkt när jag var klar på scenen. Jag fick en konstig känsla att det inte skulle gå vägen. Jag tycker vi har gjort ett så bra nummer med det kanske inte är rätt för Mello, säger han till Aftonbladet.

Oscar Enestad och Cecilia Dahlbom
Oscar stöttades av flickvännen på efterfesten. Bildkälla: Johan Nilsson/TT

Men någon som var stolt – det var Cecilia. 

– Jag är speechless. Jag är så stolt över honom, sa Cecilia när hon anlände till efterfesten. 

Hyllas på Instagram

Innan sitt framträdande publicerade Oscar en bild på Instagram. På bilden står han tillsammans med Cecilia och de ser sådär riktigt kära ut. 

"Ikväll går jag ut och sjunger om ett ämne som ligger mig varmt om hjärtat. ’I Love It’ handlar för mig om att få älska vem man vill och om att stå upp för sig själv. Den här låten är till alla er som inte känt er accepterade för vem man är och vem man vill vara med"

"Låt aldrig någon tala om för dig hur DU ska leva ditt liv, vem man bör älska och inte bör älska. Oavsett hur det går ikväll hoppas jag att budskapet går rakt in i era hjärtan, ger er styrka och jag hoppas verkligen ni kommer älska låten lika mycket som jag gör. Kärleken är något som bör hyllas i alla dess former och det ska vi göra tillsammans ikväll!", skrev han till bilden.

Efter att Oscar hamnade på en sista plats så svämmade kommentarsfältet över av kärleksfulla kommentarer från fans och tittare som hyllade han framträdande och parets villkorslösa kärlek.  

Oscar Enestad och Cecilia Dahlbom
Även Cecilia postade en kommentar. "Love us", skrev hon.
Cecilia Dahlbom
Cecilias kommentar lös i havet av kommentarer som strömmade in. Bildkälla: Instagram

Nyheter24 har tidigare skrivit om flickvännen Cecilia Dahlbom, och här kan du läsa allt du vill veta om henne. 

Hade du en aning om att Oscar Enestad är en nagelbitare? Ja, det är faktiskt helt sant. Här kan du läsa fem saker som du antagligen inte visste om stjärnan.