Deltagarna i Ensam mamma söker
I kvällens avsnitt av "Ensam mamma söker" bjuds det på riktig dramatik. - Foto: Viafree / Viaplay / TV3

Dramatik i "Ensam mamma söker" – tre killar hotar att hoppa av

I kvällens avsnitt av "Ensam mamma söker" i TV3 råder det minst sagt dålig stämning bland vissa deltagare. Tre av Elins män påstår att hon fattat lite extra tycke för en deltagare och hotar med att hoppa av programmet.


I kvällens avsnitt av succéprogrammet "Ensam mamma söker" i TV3 får vi uppleva dramatik med stort D i bland ett av deltagargängen.

Det är nämligen så att tre av de fem killarna som uppvaktar mamman Elin helt sonika bestämmer sig för att hoppa av produktionen. 

Anledningen? De hade sett henne hålla hand med Marcus, en annan deltagare. Och detta blev alltså för mycket för tre av killarna och de gjorde minsann sina åsikter hörda i kvällens avsnitt.

Killarna kallade till krismöte i "Ensam mamma söker". Bildkälla: Viaplay/TV3

"Vi önskar dig all lycka till"

Och det var en riktig virvelvind av känslor som blåste upp när de tre killarna kallade till möte med en förvånad Elin. Killarna är märkbart uppjagade och efter en liten stund tar Mattias ton:

– Nu är det så här att du har fattat tycke för en av oss här. Så vi är tre stycken som önskar er all lycka till, vi hoppas det löser sig för er och vi väljer att kliva av. 

De tre killarna som hotar med sitt avhopp i avsnittet är Mattias, Joel och Andreas som i avsnittet meddelar att de alla känner exakt likadant. Något som lämnar Elin i chock då hon inte alls känner igen att hon ska ha gett någon signal att hon fattat tycke för någon specifik.

– Nämen grabbarna ville lämna att de kände att jag redan hade valt en kille. Jag förstod inte riktigt vad de menade, det kom jätteplötsligt, säger Elin chockad och upprört.

Mattias konfronterar Elin

Efter mötet i köket med killarna så går Mattias, en av de som ville lämna, och Elin ut på en liten pratstund för att vädra känslorna och försöka lista ut vart det hela kommer ifrån.

Elin berättar då att hon känner sig riktigt besviken och menar att hon inte har tagit något beslut. Mattias påpekar då att Elin skickat signaler ut som ska ha menat att hon redan valt deltagaren Marcus.

– Jag har absolut inte bestämt mig för någonting för jag vet inte vad jag känner. Den här situationen är så märklig och jag tycker att ni har läst hel fel signaler och jag står för det, säger Elin bestämt under mötet med Mattias.

De fortsätter att prata och konversationen rinner ut till att känslorna helt enkelt blir för mycket för Elin och hon flyr ut i tårar och brister ut: "Låt mig bara vara", till Mattias.

"Ensam mamma söker" sänds 21.00 idag på TV3, Viaplay och Viafree. Se klippet då killarna meddelar sitt beslut till Elin i videospelaren ovan!

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Brukar du titta på Ensam mamma söker?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Kanonvinsten: Så mycket såldes Zoe Fay Brown sin lägenhet för

3 timmar sedan

"Oppenheimer"-paret adlas efter succén

igår 21:32
Regissören Christopher Nolan och filmproducenten Emma Thomas tilldelas hederstitlar för sina bidrag inom filmindustrin och får nu tituleras Sir respektive Dame.

Här syns Carolas ex Jimmy med tv-stjärnan: "Puman är här"

igår 15:42
Carola Häggkvist och hennes ex-pojkvän Jimmy Källqvist såg ut att ha det trevligt med den kända tv-stjärnan. "Puman är här", skriver Carola på sin Instagram.

Carina Berg oigenkännlig på nya bilderna: "Jag behöver hjälp nu"

igår 14:55
​Carina Berg har gjort en drastisk förändring med sitt utseende. Förgäves försökte Carolina Gynning stoppa henne – men Carina lyssnade inte. – Det var modigt. Du var modig som gjorde det, säger Carolina Gynning till Carina.

Realityprofil åtalas – slog barnen blodiga med stekspade

igår 14:12
​En svensk realityprofil åtalas nu, misstänkt för att ha misshandlat sina barn under flera års tid. I samtal med socialtjänsten har barnen berättat detaljerat om hur de blivit misshandlade med bland annat en stekspade i metall och slagna med en fjärrkontroll.

Efva Attling och Eva Dahlgren släpper låt ihop

igår 13:24
För första gången på 43 år släpper Efva Attling en låt – tillsammans med sin fru Eva Dahlgren. "Remember summer breeze" är skriven av dem båda och beskrivs som en sommarsång med 70-talskänsla.