Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Martin Stenmarck om första natten med Hanna Hedlund: "Inlåsta"

- 15/02/2019, 16:52 -

Artisten Martin Stenmarck gästade nyligen Melloskvaller med Betty och Johan där berättade han hur han träffade sin fru Hanna Hedlund. Och det var minst sagt under speciella omständigheter…

Melodifestivalen 2019 är i full gång och Martin Stenmarck är aktuell med bidraget Låt skiten brinna. Han tävlar i Melodifestivalens tredje deltävling, som går av stapeln i Leksand, lördag 16 februari. 

Martin gästade Nyheter24 och Melloskvaller med Betty och Johan inför helgens folkfest. Och eftersom musiktävlingen handlar mycket om kärlek så frågar programledarna Betty Regnström och Johan Forsberg om hur det ser ut i Martin Stenmarcks kärleksliv.

I Melloskavaller med Betty och Johan berättar Martin om hur han och frun Hanna Hedlund träffades för första gången. De jobbade på samma arbetsplats och efter en personalfest, på självaste nyårsafton, blev de tvingade att spendera natten ihop. 

– Det slutade med att vi blev inlåsta och inlarmade på en restaurang i Stockholm. Och vi blev tvungna att spendera natten där. Vi behöver inte gå in på detaljer, men vi hade gömt oss i ett hörn för att skåla med varandra, säger Martin Stenmarck.

Han fortsätter:

– Vi hade väldigt mycket tid att lära känna varandra under den natten, och sedan den dagen är det vi två.

Martin Stenmarck
Martin Stenmarck är aktuell i Melodifestivalen 2019 med bidraget "Låt skiten brinna". Bildkälla: Claudio Bresciani/TT

Artistparet har i dag varit tillsammans i 21 år och har tre barn tillsammans. Hanna tröttnade på att Martin aldrig friade, så hon tog saken i egna händer och friade till honom på hans 40-årsdag. För drygt två år sedan gifte de sig på Fredriksborgs fästning på norra Värmdö.

Se när Martin Stenmarck berättar om relationen med Hanna Hedlund i klippet ovan! 

Deltävlingen i Leksand är stjärnspäckad med ett antal andra välkända artister. Lina Hedlund, The Lovers Of ValdaroOmar RudbergRebecka Karlsson, Dolly Style och Jon Henrik Fjällgren kommer alla att kriga om platserna till finalen. 

Missa inte Melodifestivalens tredje deltävling där Martin Stenmarck tävlar med bidraget ”Låt skiten brinna”. Deltävling tre sänds på SVT1 lördag 16 februari 20:00. 

Se hela avsnittet när Martin Stenmarck och Rebecka Karlsson gästar Melloskvaller med Betty och Johan här!