Samir Badran och Joakim Lundell
Samir Badran är arg på mediebranschen - Foto: Instagram/samirbadrans, Instagram/joakimlundell

Samir Badran lackar på media – stöttas av Joakim Lundell

Samir Badran är sur på mediebranschen efter att flera av hans inlägg blivit anmälda att innehålla reklam. Men Samir är inte upprörd av anmälningarna – utan arg på personerna bakom dem. Nu stöttas han av Joakim Lundell.


Tv-profilen och artisten Samir Badran är "fett irriterad" på mediebranschen. På en Instastory berättar han att människorna i branschen är falska. 

Anledningen? 

Samir är upprörd för att flera av hans Instagram-inlägg har blivit anmälda att innehålla reklam. Han skriver att han inte fått betalt för att lägga upp bilden. 

Såg vilka som anmält

Det var först när Samir såg vilka personer som låg bakom anmälningarna som han blev arg.

"Det är alltså två tjejer i denna bransch som förmodligen skulle hälsa på mig med ett leende på läpparna om vi möttes ute, men som sitter hemma med inte ett skit i livet att göra och är irriterade över att jag gör nåt vettigt i livet.", skriver han på Instastory. 

På ett inlägg ser man Samir hänga med sina vänner och tackar Celsius för en trevlig resa. 

Här är ett inlägg som anmäldes. Bildkälla: Instagram/samirbadrans

"Äcklig jävla bransch"

I samband med anmälningarna berättar också Samir varför han inte gillar att gå på evenemang. 

– Jag vill bara förklara, det finns en anledning till att jag inte rör mig på event. På Grammisgalan och grejerna. För att det är bara status, allt är bara status. Folk kramar varandra och pussar varandra när det går bra för människor. När det går dåligt, pissar folk på dem, säger han på en Instastory. 

Youtube-profilen Joakim Lundell håller med Samir om mediebranschen och skriver följande på sin Instastory:

"Tycker alla ska kolla Samir Badrans instastory! Så jävla sant varenda ord och är av exakt samma anledningar jag undviker galor och media! Äcklig jävla bransch. Bara falska fasad människor, betalda för att verka fina människor inför följarna!"

Detta är något som Samir uppskattar och skriver ett hjärta följt av Joakims namn och lägger upp som en ny Instagram-story. 

Bildkälla: Instagram/samirbadrans

Därför anmäldes inläggen 

Samir berättar att det totalt rör sig om sju anmälda inlägg. Anmälaren tycker inte att det framgår tillräckligt tydligt i hans Instagram-inlägg att det innehåller reklam, enligt anmälan.

Nyheter24 har tidigare skrivit om att kändisparet Samir Badran och Sigrid Bernson har gjort slut. Det kan du läsa mer om här

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Följer du Samir på Instagram?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Gyllenhaal lovar bättring – kommer till Sverige

Indieartister växer på Spotify

1 timme sedan
Ungefär hälften av alla pengar som Spotify betalade ut i ersättning under fjolåret genererades av oberoende artister, så kallade independentartister, meddelar musiktjänsten i ett pressmeddelande.

Elinor Torp får Stig Dagerman-pris

igår 19:08
Journalisten och författaren Elinor Torp tilldelas årets Stig Dagerman-pris för att hon "riktar ett obevekligt ljus in i det svenska välfärdssamhällets skuggsida", skriver Älvkarleby kommun i ett pressmeddelande.

Nytt Banksy-verk intill beskuret träd

igår 17:36
En ny väggmålning av den anonyme konstnären Banksy väcker uppmärksamhet i Finsbury Park i London.

Det vill Lotta Lundgren ha på sig när hon begravs: "Bryts ner"

igår 17:04
Att tänka på vad man ska ha på sig när man begravs kanske känns avlägset, men poddaren och tv-profilen Lotta Lundgren vet precis vilka kläder hon ska ha.

Persson Giolito lämnar Netflixproduktion

igår 16:38
Författaren Malin Persson Giolito väljer att ta bort sitt namn från Netflix spänningsserie "I dina händer" – som baseras på hennes bästsäljande bok med samma titel, skriver Dagens Nyheter.