Söndag 5 Dec
Stockholm

Khloé Kardashian och Tristan Thompson har gjort slut

Khloé Kardashian och Tristan Thompson har gjort slut.
Khloé Kardashian och Tristan Thompson har gjort slut med varandra. Foto: Stella Pictures. Bilden är ett montage.

Förhållandet mellan Khloé Kardashian och Tristan Thompson är över. Khloé förlät tidigare Tristans otrohet, men hon ska ha misstänkt att han var otrogen igen – och det blev droppen.

Kommentera (1)
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Förhållandet mellan Tristan Thompson, 27, och Khloé Kardashian, 34, är över.

Det var i april förra året som det uppdagades att Tristan hade varit notoriskt otrogen mot Khloé med flera olika kvinnor. Kort efter att skandalen rullades upp så födde Khloé parets dotter True Thompson.

Khloé förlät Tristans otrohet och paret kämpade på. Bland annat gick de i parterapi. Men nu är alltså förhållandet över, skriver amerikanska Radaronline. Flera olika källor bekräftar för tidningen att de har gjort slut för gott.

Khloé ska även ha flyttat tillbaka till Los Angeles.

Khloé Kardashian och Tristan Thompson. Bildkälla: Stella Pictures

– Hon är en riktig singelmamma. Hela hennes liv är True. Khloé är en underbar mamma. Det är uppenbart att hon älskar att vara mamma. Hon gillar att True är lite äldre nu. De går på klasser med andra barn och Khloé ser till att True har kompisar, säger en källa till People, via Daily Mail.

Enligt Daily Mail har Khloé inte varit  i Cleveland med Tristan sedan i januari, och på alla hjärtans dag så firade hon med dottern True istället för med Tristan. 

Under alla hjärtans dag så ska Khloé fått ett blombud från Tristan, men senare under dagen så var det inte lika romantiska toner på sociala medier, skriver Mirror.

"Ibland krossar Gud ditt hjärta för att kunna rädda din själ", var ett av de kryptiska meddelanden som Khloé skrev.

Khloé ska även ha misstänkt att Tristan har varit otrogen mot henne igen under julhelgen, skriver Mirror.

Kommentera (1)
Kopiera länk
Dela