Samir Badrans svar efter Alex Schulmans råa påhopp: "Han ljuger"

Det är i Alex Schulman och Sigge Eklunds podcast som de i senaste avsnittet sågar Samir Badran och Viktor Frisk längs fotknölarna. Hårdaste kängan kastas på Samir då Alex anklagar honom för att ha varit otrevlig mot hans dotter Charlie.


Det är i senaste avsnittet av Alexander Schulman och Sigge Eklunds podcast som duon, då främst Alex,  kastar ett par rejäla kängor på Samir Badran och Viktor Frisk. Det hela grundar sig i att Alex och Sigge påstår att de tidigare blev "dissade" en gång när de ville ta en bild med Samir och Viktor. Någonting som Samir inte har något minne alls av men som Alex har väldigt heta känslor kring. 

– Varför jag tror att de nekade oss att ta en bild? Jag tror att de är så pass dumma att det är svårt att nå in eller kommunicera över huvudtaget. Dom förstår inte ordets betydelse. I grunden tror jag även att de är väldigt osympatiska människor som är upptagna med sig själva, säger Alexander och fortsätter:

Alex Schulman påstår att Samir var blasé när han skulle ta bild med Schulmans dotter. Bildkälla: Samir Badran Instagram
Alex Schulman påstår att Samir och Viktor dissade honom och Sigge för några år sedan när de ville ta en bild. Bildkälla: Stella Pictures

– Samir är ju totalt avskyvärd . Han är fruktansvärd. Jag träffade honom med Charlie och ville egentligen inte utsätta henne för den här idioten. Charlie presenterade sig och sa att hon ville ta en bild och han släpar sig upp, totalt uttråkad. Det var som att man hade bett honom att åka till Gävle för att hämta någonting. 

– Men kan du inte trösta dig med att han är över om tio år?, säger Sigge frågande. 

– Nej jag vill att han ska må dåligt över det här nu, säger Alexander. 

Efter att Samirs inkorg fyllt till bredden med arga meddelanden så insåg han att hans namn hade nämnts någonstans och valde då att även han lyssna igenom podden. Detta fick honom att både gå ut med ett Instagraminlägg där han svarar Alexander samt en livevideo där han ger sin version och säger att Alexander ljuger. 

Badran har ett erkänt rykte om att behandla sina fans väldigt bra. Bildkälla: Samir Badran Instagram

– Jag svär på min mamma jag flög upp ur soffan på Brillo (restaurang i Stockholm)  lika snabbt som jag alltid gör när jag ska ta bild med fans. Jag har varit inlåst i tre månader då jag varit deprimerad så jag tycker det är väldigt härligt att träffa folk nuförtiden. Jag tar några bilder, vi kramas och snackar lite. Några dagar senare får jag massor av arga meddelanden från föräldrar som säger att jag är en dålig förebild och jag förstår verkligen ingenting utan tänker vad fan har jag gjort. Alexander tycker att jag är en vidrig människa för att jag då inte ska ha tagit en bild med honom för flera år sedan, vilket också låter osannolikt då jag alltid tar kort med fans och folk som vill ta kort. Det han säger är ren och skär lögn, säger Samr i livevideon.

Han avslutar videon med att säga att han anser att Schulman bidrar till hela mobbingkulturen.

– Jag tycker det är synd att en man in hans ålder som framförallt ska agera gott föredöme till sitt barn främjar uppmuntrar hela mobbingkulturen. Han som vuxen ska kunna se allvaret i många som varit illa av mobbing och att han denna gång gick lite för långt, avslutade Samir i livevideon. 

Lyssna på klipp från podden och se en bit av Samirs livevideo i spelaren ovan. 

Kommer du ihåg när Samir ville ta en bild tillsammans med prins Carl Philip men det hela gick inte riktigt som han tänk sig? Mer om det kan du läsa här.

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Har du någonsin frågar en kändis om ni kan ta en bild tillsammans?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Gyllenhaal lovar bättring – kommer till Sverige

Indieartister växer på Spotify

1 timme sedan
Ungefär hälften av alla pengar som Spotify betalade ut i ersättning under fjolåret genererades av oberoende artister, så kallade independentartister, meddelar musiktjänsten i ett pressmeddelande.

Elinor Torp får Stig Dagerman-pris

igår 19:08
Journalisten och författaren Elinor Torp tilldelas årets Stig Dagerman-pris för att hon "riktar ett obevekligt ljus in i det svenska välfärdssamhällets skuggsida", skriver Älvkarleby kommun i ett pressmeddelande.

Nytt Banksy-verk intill beskuret träd

igår 17:36
En ny väggmålning av den anonyme konstnären Banksy väcker uppmärksamhet i Finsbury Park i London.

Det vill Lotta Lundgren ha på sig när hon begravs: "Bryts ner"

igår 17:04
Att tänka på vad man ska ha på sig när man begravs kanske känns avlägset, men poddaren och tv-profilen Lotta Lundgren vet precis vilka kläder hon ska ha.

Persson Giolito lämnar Netflixproduktion

igår 16:38
Författaren Malin Persson Giolito väljer att ta bort sitt namn från Netflix spänningsserie "I dina händer" – som baseras på hennes bästsäljande bok med samma titel, skriver Dagens Nyheter.