Lucas Simonsson
Lucas Simonssons Insta-video gick inte riktigt som han tänkt sig - Foto: Instagram @lucas_simonsson

Lucas Simonssons miss – råkade visa för mycket på Instagram

Youtube-stjärnan Lucas Simonsson tokade till det lite på Instagram och delade en video när han står naken framför kameran. Han täcker snoppen med en kastrull och resten av historien gick nog inte riktigt som han tänkt sig..


Det var under måndagskvällen som Youtube-profilen Lucas Simonsson, 27, la upp en video på Instagram. Lucas figurerar även i humorgruppen JLC på Youtube. Men denna gång la han upp en video på sin Instagram. Han beskrev videon med att det var ett experiment man kunde prova hemma. 

Framför honom på en bänk i marmor står något man kan kalla för pendelkula. Det är slags en järnboll som är fäst i en tråd och flyger åt höger och vänster, fram och tillbaka. 

Täckte för med en kastrull

Lucas tog några kliv bakåt efter att ha "satt igång kulan". Det är då man kan se att han är spritt språngande naken. Men för att inte visa hela härligheten har han täckt över snoppen med en kastrull. 

Samtidigt som pendelkulan rör sig åt höger och vänster så följer Lucas takten. När han är helt i fas så tar han bort kastrullen. Helt naken står alltså Lucas i takt med en liten järnkula och döljer könet bakom den. Superskoj!

Blank bänkskiva

Men något som vår käre Youtube-stjärna antagligen inte tänkte på var att hans bänk var i marmor. Och har man en ren och härlig bänkskiva i marmor så kan det faktiskt spegla sig, vilket det även gjorde i Lucas fall.

Så samtidigt som järnkulan rörde sig, så rörde sig även hans kön i marmorskivans spegelbild. 

Det var inte lång tid som klippet hann ligga upp på Lucas Instagram. Och när hela tanken med videon var att INTE visa könet, så kan vi ju förstå att den togs bort illa kvickt.

Nyheter24 har tidigare skrivit om när Lucas Simonsson galet roliga videos började göra succé. Det snackades om att han var Sveriges roligaste kille på Facebook. Och visst har han minst sagt skänkt ett och annat skratt!? Här kan du läsa mer om när hans virala succé tog fart. Han har även berättat i en exklusiv intervju med Nyheter24 hur han fått folk som legat på dödsbädden att skratta, den intervjun kan du läsa mer om här.

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Följer du Lukas Simonsson?
Tack för din röst!
Senaste nytt

SVT gör serie om Noréns skandalpjäs

1 timme sedan

Carina Burman får Bonnier-stipendium

1 timme sedan
Stiftelsen Eva Bonniers 70-årsfonds stipendium 2024 går till Carina Burman för boken "Drottningar och pretendenter. Om guldålderns deckarförfattarinnor".

Sofia Jannok kan få novellpris

1 timme sedan
En Augustpristagare och en känd artist döljer sig bland årets nominerade till Sveriges Radios novellpris. Ia Genberg och Sofia Jannok är två av de fem författare som konkurrerar om priset.

De får Dynamostipendiet

1 timme sedan
Årets Dynamostipendier om 150 000 kronor går till Nina Beckmann och Karin Z Sunvisson.

Gyllenhaal lovar bättring – kommer till Sverige

3 timmar sedan
"Underlig men underhållande". Det var Jake Gyllenhaals betyg på originalversionen av "Road house". Nu axlar han själv Patrick Swayzes roll som ärrad slagskämpe i en ny filmatisering.

Indieartister växer på Spotify

idag 05:04
Ungefär hälften av alla pengar som Spotify betalade ut i ersättning under fjolåret genererades av oberoende artister, så kallade independentartister, meddelar musiktjänsten i ett pressmeddelande.