Onsdag 8 Dec
Stockholm

Lucas Simonssons miss – råkade visa för mycket på Instagram

Lucas Simonsson
Lucas Simonssons Insta-video gick inte riktigt som han tänkt sig. Foto: Instagram @lucas_simonsson

Youtube-stjärnan Lucas Simonsson tokade till det lite på Instagram och delade en video när han står naken framför kameran. Han täcker snoppen med en kastrull och resten av historien gick nog inte riktigt som han tänkt sig..

Kommentera
Kopiera länk
Dela

Det var under måndagskvällen som Youtube-profilen Lucas Simonsson, 27, la upp en video på Instagram. Lucas figurerar även i humorgruppen JLC på Youtube. Men denna gång la han upp en video på sin Instagram. Han beskrev videon med att det var ett experiment man kunde prova hemma. 

Framför honom på en bänk i marmor står något man kan kalla för pendelkula. Det är slags en järnboll som är fäst i en tråd och flyger åt höger och vänster, fram och tillbaka. 

Täckte för med en kastrull

Lucas tog några kliv bakåt efter att ha "satt igång kulan". Det är då man kan se att han är spritt språngande naken. Men för att inte visa hela härligheten har han täckt över snoppen med en kastrull. 

Samtidigt som pendelkulan rör sig åt höger och vänster så följer Lucas takten. När han är helt i fas så tar han bort kastrullen. Helt naken står alltså Lucas i takt med en liten järnkula och döljer könet bakom den. Superskoj!

Blank bänkskiva

Men något som vår käre Youtube-stjärna antagligen inte tänkte på var att hans bänk var i marmor. Och har man en ren och härlig bänkskiva i marmor så kan det faktiskt spegla sig, vilket det även gjorde i Lucas fall.

Så samtidigt som järnkulan rörde sig, så rörde sig även hans kön i marmorskivans spegelbild. 

Det var inte lång tid som klippet hann ligga upp på Lucas Instagram. Och när hela tanken med videon var att INTE visa könet, så kan vi ju förstå att den togs bort illa kvickt.

Nyheter24 har tidigare skrivit om när Lucas Simonsson galet roliga videos började göra succé. Det snackades om att han var Sveriges roligaste kille på Facebook. Och visst har han minst sagt skänkt ett och annat skratt!? Här kan du läsa mer om när hans virala succé tog fart. Han har även berättat i en exklusiv intervju med Nyheter24 hur han fått folk som legat på dödsbädden att skratta, den intervjun kan du läsa mer om här.

Följer du Lukas Simonsson?
Tack för din röst!
Kommentera
Kopiera länk
Dela