Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Bianca Ingrossos oväntade intimtips från Sanna Dahlström

- 21/02/2019, 12:02

Bianca Ingrosso fick sexleksaken Satisfyer Pro av sin bästa kompis Alice Stenlöf i julklapp. Men det har inte riktigt gått som Bianca har tänkt sig – och nu har hon fått ett oväntat tips från Sanna Dahlström.

Den som följer influencerprofilen Bianca Ingrosso, 24, i sociala medier missade nog inte vad hon fick i julklapp av sin bästa kompis och poddkollega Alice Stenlöf, 22.

På Instagram visade då Bianca upp ett härligt kit som Alice hade fixat åt henne – och det bestod bland annat av en Yasuragi-vistelse, färska bär, rosévin, hallonkräm och en sexleksak i form av den berömda Satisfyer Pro som är känd för att ge orgasmer med hjälp av tryckvågor.

Sexleksaken har varit ett hett samtalsämne i Bianca och Alices podcast "Har du sagt A får du säga B", och i julas kom ämnet upp på tapeten. Bianca beskrev nämligen sin livscoach med orden "Hon är liksom så jävla skön".

Bianca Ingrosso julklapp
Det här fick Bianca Ingrosso i julklapp från Alice Stenlöf. Bildkälla: Instagram/biancaingrosso

Då avbröt Alice henne med orden:

– Oj, jag trodde du pratade om din Satisfyer Pro.

Oväntat intimtips från Sanna Dahlström

I det senaste avsnittet av "Har du sagt A får du säga B" frågar Alice om Bianca är sexuellt frustrerad, och låter lite nyfiken på hur livet som singel är för Bianca.

– Frustrerad är jag inte, men...

Alice utbrister då chockat:

– Har du testat..., skrattar Alice och syftar på sexleksaken.

– Men varför säger du ingenting, skrattar Alice vidare.

Men upplevelsen blev något av en besvikelse för Bianca.

Alice Stenlöf och Bianca Ingrosso
Alice Stenlöf och Bianca Ingrosso driver podcasten "Har du sagt A får du säga B". Bildkälla: Stella Pictures

– Jag fattade inte den. Sanna skrev till mig, alltså Sanna Dahlström och ba "du måste köpa ett nytt munstycke", säger Bianca.

"Förstod inte" 

Sanna Dahlström är tillsammans med fotbollsspelaren John Guidetti och paret har två barn tillsammans. Sanna är även hon en stor poddprofil och driver podcasten "Livet på läktaren" tillsammans med Maja Nilsson

Sanna Dahlström
Sanna Dahlström. Bildkälla: Instagram/sannadahlstrom_

Bianca berättar vidare i podcasten hur tekniken står i vägen för henne. 

– För att ett: tycker dom att min klitoris borde vara 10 centimeter lång eller jag fattar inte. Ska den sugas in eller för det var så djupt. Jag förstod inte, säger Bianca.

Alice tror att lösningen är – att precis som Sanna var inne på – byta munstycke för då kommer Bianca att "förstå".

Hur det går med den saken får vi kanske höra i nästa avsnitt av "Har du sagt A får du säga B".