Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

John Lundvik om tafsandet scen: "Man får en dask"

- 22/02/2019, 09:57
John Lundvik

John Lundvik

Jonas Ekströmer/TT

John Lundvik är tillbaka och ska ställa upp i Melodifestivalen 2019 med låten "Too Late For Love". Artisten gästade Melloskvaller med Betty och Johan och berättade hur vissa kvinnor raggar på honom.

John Lundvik chockade den svenska publiken när han som doldis tog hem en tredje plats i Melodifestivalen 2018. Nu ska han vara med i år igen och ställer upp med bidraget Too Late For Love. 

Nyheter24 bjöd in artisten till Melloskvaller med Betty och Johan, tillsammans med Anton Hagman, där han pratade om allt från kärlek, fest till raggning.

Under programmet säger han att han får mycket uppmärksamhet från äldre kvinnor.

– Kvinnor vet ofta vad de vill ha i den åldern och då är de ganska raka med det också, säger John Lundvik till Nyheter24.

Kan du inte ge ett exempel?

– ”Jag är för gammal för en selfie, ska vi inte gå upp och hmm”. Den tycker jag är episk, säger han.

John Lundvik menar att de här fansen trots allt har köpt en biljett och kommit för att lyssna på hans musik. 

– Om de är lite sugna så får man väl vända på det och säga: ”Tack för den komplimangen”.

Tafsande fans

Efter att han slog igenom under Melodifestivalen 2018 har John Lundvik blivit en erkänd artist runtom i Sverige. Men det har också lett till att somliga i publiken har tagit sig friheten att ta för sig fysiskt under spelningar. 

– Går man upp på scen så får man en dask eller en hand väldigt ofta. Då är det väl mer att man "heheh och pekar", meaning: Ge fan i det där, säger han.

Däremot säger han att det är onödigt att "bränna av en salva" och bli upprörd. Utan han tycker att det är en del av branschen som man som artist bör tåla.

– Ska man jobba med det här så får man leken tåla. Är man i show business så händer det. Annars tror jag inte att man ska hålla på. Så anser jag det, i alla fall i mitt fall, säger John Lundvik.

"Oacceptabelt"

Han fortsätter:

– Sen är det ju oacceptabelt, men jag talar för mig själv. Jag lägger ingen stor vikt vid det, för det klarar jag av.

John Lundvik
John Lundvik ställer upp i Melodifestivalen 2019 med bidraget "Too Late For Love". Bildkälla: Fredrik Sandberg/TT
Kommer du rösta på John Lundvik i Melodifestivalen?