Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Khloé Kardashians första ord efter Tristans otrohet med vännen Jordyn

- 22/02/2019, 10:54 -

Khloé Kardashian och Tristan Thomsons kärlekssaga är nu över. Tristan har tidigare blivit påkommen med att vara otrogen, men denna gång var det med ingen mindre än Kylie Jenners bästa kompis Jordyn Woods.

Nu har Tristan Thompson sannerligen satt sin sista potatis. Redan i april förra året kom det fram att Tristan hade varit konstant otrogen mot Khloé Kardashian med flera olika kvinnor. Kort efter avslöjandet så födde Khloé parets dotter True Thompson.

Trots att den världskända basketspelaren bedragit Khloé så valde hon att tillsynes förlåta honom. Detta till fansens förvåning och på många av Tristans Instagrambilder haglade arga kommentarer från fans som inte förstod hur Khloé kunde förlåta honom. 

Men nu har det kommit fram nya uppgifter om en ny otrohetsskandal. En av de kvinnor som Tristan ska ha bedragit Khloé med är nämligen modellen Jordyn Woods, 21. Jordyn är bästa vän med Kylie Jenner och har tills nu varit inneboende hos Kylie. 

Kylie Jenner och Jordyn Woods
Jordyn Woods och Kylie Jenner var tidigare bästa vänner. Men så fort otrohetsskandalen var ute bröt Kylie kontakten med Jordyn. Bildkälla: Kylie Jenner Instagram

Hur det sjuka sveket kom fram? Jo, det var nämligen Instagramkontot Hollywood Unlocked som var först med att avslöja skandalen. En av deras journalister var med på en fest hemma hos Tristan och blev då ögonvittne till hur Jordyn och Tristan ska ha varit väldigt närgångna. Jordyn ska sedan ha sovit över hemma hos Tristan och lämnat hans hus vid 07.00 på morgonen.

Efter skandalen har familjemedlemmarna visar sitt stöd för Khloé genom att avfölja både Jordyn och Tristan på Instagram och Kylie har låtit sin vän flytta ut från hennes hem. 

Khloés första ord efter skandalen

På sin Instagram har Khloé nu valt att uttala sig genom några dramatiska bilder på sin Instagramstory. Bland annat har hon lagt upp en bild med texten "Den värsta smärtan är när du blir sårad av någon som du förklarat din smärta för".  

Från Khloé Kardashians Instagram
Dessa var ett par av bilderna som Khloé publicerade på sin Instagram. Bildkälla: Khloé Kardashian Instagram
 Från Khloé Kardashians Instagram
Det är tydligt att Khloé känner sig väldigt sviken. Bildkälla: Khloé Kardashian Instagram

Som det ser ut är på och av-förhållandet mellan Khloé och Tristan verkligen över nu. 

Läs mer om händelsen här.

Har du hängt med i dramat?