Biggest Loser VIP
1 av 2
Anna Book har skrivit ett känslosamt inlägg på Instagram. - Foto: Anna Toledano Book Instagram
2 av 2
- Foto: STELLA PICTURES / STELLA PICTURES

Anna Book visar upp förvandlingen efter Biggest Loser VIP: "Ja, jag har gått upp"

Det är i ett öppet och ärligt inlägg som Anna Book berättar om förvandlingen efter Biggest Loser VIP. Anna har fått väldigt mycket frågor av sina följare vilket gjorde att hon tillslut ville ta upp det en gång för alla. "Ja, jag har gått upp".


Anna Toledano Book, 48, tog hem vinsten i "Biggest Loser VIP" 2017. Anna lyckades gå ner hela 22 kilo i programmet och stod därför som solklar vinnare i slutet. Efter programmet valde hon även att genomgå en rad olika operationer som del i sin förvandling, vilket hon då berättade om i Breaking News som då leddes av Filip och Fredrik. Innan Biggest Loser VIP kände Anna att hon känt sig som en fånge i sin egen kropp. "Känns inte som jag", sa hon när hon klev in i programmet. Bildkälla: Stella PicturesEfter att ha vunnit tävlingen genomgick Anna en rad olika operationer. Bildkälla: Stella Pictures

– Jag ska fixa mina girlisar ( bröst) och sen ska jag sy ihop mina magmuskler för de är trasiga. Det är en vanlig operation när man har fött barn, gjort tre kejsarsnitt och sen gjort 17 bukoperationer, berättade hon i programmet.

Anna har även förnyat sina tänder i form av porslinskronor för att hon så länge skämts för sitt leende. Ingreppet innebar att hon fick slipa ner sina gamla, riktiga tänder. 

– Mina tänder blev gulare och gulare på grund av extrem muntorrhet, berättade hon i en livevideo. 

"Besvarar frågan ni alla undrat över"

Efter sin förvandling har Anna legat relativt lågt på sin Instagram. Då och då har hon valt att sända live för att uppdatera sina följare om sin vardag, och då har det trillat in en rad frågor om hennes nuvarande situation med sin hälsa. Detta har hon nu valt att svara på. 

"Fick en fråga – har du gått upp efter Biggest Loser  VIP? Det är rätt uppenbart. Men var svårt att svara kort och ingående på. Eftersom det gäller något som för mig är så på riktigt. Jag har och försöker alltid vara rakryggad, dela med mig och vara ärlig. Men det har kommit till ett högt pris... Och jag är faktiskt bara människa"

"Är det någon annan som lider om jag blir / blivit tjock igen? Är det någon annan som lider utav mina tänder? Svaret på dom frågorna är såklart - Nej. Men kan nån må dåligt för att JAG mår bra? För att jag lyckas gå ner i vikt? För att jag har en man som älskar mig hur jag än är? För att jag klarar mig utan och faktiskt är lycklig ändå UTAN en massa pengar? Att jag trots allt vågar att förändra mitt liv?", fortsätter hon.

I kommentarsfältet stöttas nu Anna av sina följare som skriver att hon "är mänsklig" och att hon inte ska vara så hård mot sig själv. Några av kommentarerna lyder:

"Du är fin som du är"

"Sluta tänka vikt och fokusera på att må bra. Du är grym"

"Vackra Anna. Sluta vara så hård mot dig själv. Att gå upp lite efter en så pass kraftig viktnedgång är väldigt vanligt och någonting som hör till".

Tänkte sälja sina trosor

Med viktnedgång som kom efter Biggest Loser funderade Anna på att sälja sina saker på en loppis. Bland annat sina trosor. Anledningen? De hade blivit för stora.

Under en live-video visade hon upp en rad olika plagg, bland annat sina trosor och andra underkläder som hon då kände för att ge bort till bättre behövande. 

– Många av trosorna har fortfarande prislapparna kvar. Det här paret kostar kanske 50 kronor men då kan jag ju exempelvis sälja dem för 20 kronor. De är verkligen alldeles för stora och då är det ju bättre att någon annan använder dem. 

– Självklart pratar jag om oanvända trosor, men det hoppas jag alla förstår, skrattade hon då. 

Mer om det kan du läsa här.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Har du sett Biggest Loser VIP?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Falciani var "för tjock" – nu anställer företaget Bianca Ingrosso

1 timme sedan

Shirley Clamp till attack mot artistkollegorna: "För fasen"

1 timme sedan
Dotter, Medina och Titiyo är några av de artister som har valt att hoppa av Eurovision-festen i Malmö. Mello-veteranen Shirley Clamp har däremot inga planer på att ställa in sin spelning. I en ny intervju riktar hon nu en känga mot de artister som har valt att avbryta sin medverkan.

Hanna Friberg gripen i USA: "Saker hände"

2 timmar sedan
Hanna Friberg har blivit gripen i USA tillsammans med vännen Stella Cocozza. Vännerna höll helt enkelt på att bli utslängda från landet.

Många avhopp från Eurovision i Malmö

2 timmar sedan
Mellan 15 till 20 procent av artisterna bokade till kringarrangemangen i samband med Eurovision i Malmö har hoppat av. Bland dessa finns Dotter och Titiyo – sammanlagt har nu ett 20-tal artister meddelat att det inte längre vill vara med, uppger Sveriges Radio P4 Malmöhus.

Kritikstorm mot killarna i Bachelorette – Sonjas svar: “Tycker inte om..."

2 timmar sedan
Årets säsong av ”Bachelorette” fortsätter att skapa stor diskussion och många ställer sig kritiska till killarnas beteende. För Nyheter24 berättar Sonja Livbom om sina känslor kring det hela.

Sofia Ståhl utreds av läkare – vädjar till följarna

3 timmar sedan
Det är på sin blogg som Sofia Ståhl bryter tystnaden om sina hälsoproblem. Hon säger även att hon under sin utredning "tagit saken i egna händer".