Ed Sheeran, Cherry Seaborn
Här är allt du vill veta om Ed Sheerans kärlek Cherry - Foto: Instagram/teddysphoto

Här är allt du behöver veta om Ed Sheerans kärlek Cherry Seaborn

Ed Sheerans håller sitt kärleksliv högst privat. Däremot är det känt att hans ungdomskärlek Cherry Seaborn fångat hans hjärta. Men vem är hon egentligen? Nyheter24 listar det du behöver veta om henne.


Artisten och låtskrivaren Ed Sheeran, 28, har verkligen tagit världen med storm! Med låtar som "Perfect", "Happier" och "Thinking out loud", är han i dag en av världens största artister och har vunnit flera priser för sin begåvning. 

Privat så är han tillsammans med Cherry Seaborn, 26. I januari 2018 avslöjade artisten att han och flickvännen förlovat sig. Men vem är hon egentligen? Nyheter24 listar allt du behöver veta om Ed Sheerans kärlek Cherry Seaborn.

Hon träffade Ed i high school

Enligt uppgifter ska Cherry ha dejtat Ed sedan 2015. I september det året sågs de tillsammans på en baseballmatch och senare samma år var de på fest tillsammans med DJ:n och artisten Calvin Harris

Men paret träffades långt innan – nämligen på Thomas Mills High School i Suffolk, Storbritannien, där de båda studerade. 

Hon är en mästare på landhockey

Cherry sägs vara en fantastisk landhockeyspelare och tittar man på hennes statistik på Duke Universitys hemsida ser man att hon varit högs delaktig i att laget placerat sig på en andra plats i Investec English Woman's Hockey League två säsonger i följd.

Dessutom har hon också spelat för Englands juniorlandslag, där hon varit med och tagit brons och silver. 

Hon sägs vara hemligheten bakom Eds paus i musiken

Efter att Ed släppt sitt album x (som står för Multiply) 2014, valde han att ta en paus från sociala medier. Detta för att han ville fokusera mer på sin relation med Cherry. Han berättade senare för Beats 1's programledare Zane Lowe om pausen.

– Anledningen att ta paus ett år var också för att min partner slutade sitt jobb i New York, och nu är hon tillbaka i London, vilket är kul. Men vi sa typ bara 'vi slutar att jobba och har ett år för att komma varandra närmre', så vi reste och spenderade varje dag under ett år tillsammans, sade han då.

"Perfect" handlar om henne 

Ed har sagt till tidningen US Weekly att det är Cherry han sjunger om i sin låt "Perfect". När han sjunger: "Barefoot on the grass, listening to our favorite song", är det om när paret var på Ibiza och lyssnade på Future's "March Madness" och inte hade några skor på sig. 

När låten släpptes bodde Cherry i New York och fick låten mailad till sig. 

Ska ha gift sig i hemlighet

Enligt uppgifter till The Telegraph ska Cherry och Ed ha blivit äkta makar vid en hemlig ceremoni i december 2018. Vigseln ska ägt rum i hans hem i Suffolk, England, där närmaste familj och vänner närvarade. 

Källa: Billboard.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Är du i ett förhållande?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Hooja kommenterar älgvandringen

igår 21:52

Ännu en VM-hjälte fick lämna "Masked singer"

igår 21:26
Halvvägs in i säsongen av "Masked singer" har panelen hittills endast lyckats skrapa ihop ett enda poäng. Den tilldelades Måns Zelmerlöw som prickade in VM 94-hjälten Tomas Brolin i det allra första programmet.

Därför är "Gift vid första ögonkastet"-deltagarna så unga i år

igår 19:54
Årets säsong av "Gift vid första ögonkastet" är i full gång och många har reagerat på den unga deltagarskaran. Nyheter24 frågade produktionen varför de medverkande är så unga i år.

Elvabarnsmamman Satu ”Mybabydolls” Nordling Gonzalez är gravid: "Virvelvind av känslor"

igår 18:14
Satu ”Mybabydolls” Nordling Gonzalez förlorade hastigt sin näst äldsta dotter förra året. Nu är hon gravid igen med sitt tolfte barn. "Glada för detta lilla hopp om ljus", skriver hon på Instagram.

Nas kommer till Sverige

igår 17:00
Den amerikanske rapparen Nas ger sig ut på Europaturné för att fira 30-årsjubileet av albumet "Illmatic". Efter turnépremiären i Helsingfors i höst kommer han till Stockholm 24 oktober. Nas ska framföra sitt album i dess helhet. Sitt jubileum firar han också genom att släppa en ny låt: "Define my namne".

Prinsessan Sofia hyllas för vågade draget: "Det är lekfullt"

igår 16:22
Prinsessan Sofia och prins Carl Philip tycks ha siktet inställt på att ta Europa – och kanske världen – med storm...