Måndag 29 Nov
Stockholm

Kylie Jenner hittade bevis – Travis Scott ska ha varit otrogen

Kylie Jenner och Travis Scott i otrohetsdrama.
Kylie Jenner ska ha hittat bevis på att Travis Scott har varit otrogen. Foto: Stella Pictures. Bilden är ett montage.

Kylie Jenner och Travis Scott har varit ett par sedan april 2017. De har dottern Stormi tillsammans. Nu ryktas det att Travis Scott ska ha varit otrogen mot Kylie – och hon ska ha hittat bevis.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Den senaste tiden har minst sagt varit turbulent för familjen Jenner-Kardashian. 

Khloé Kardashian, 34, dumpade nyligen sin pojkvän Tristan Thompson, 27, efter att det hade framkommit att han hade varit otrogen mot henne. Och det är ingen mindre än med modellen Jordyn Woods, 21, som dessutom är bästa kompis med Khloés lillasyster Kylie Jenner, 21.  Rörigt? Ja visst... 

Och nu är det dags för nästa drama i den världskända familjen. Enligt källor till Tmz så har nämligen Kylie Jenner nu funnit bevis på att hennes pojkvän Travis Scott, 26, ska ha varit otrogen mot henne. 

I onsdags ska Travis ha flugit hem till Kylie och parets gemensamma dotter Stormi för att överraska dom. 

Hela familjen var hemma under kvällen, och det var då som Kylie ska ha hittat bevis på att Travis ska ha varit otrogen. Det resulterade i ett stormigt bråk som fortsatte in på torsdagen. 

Travis Scott och Kylie Jenner. Bildkälla: Stella Pictures

På torsdagen ställde Travis, som är rapstjärna, in sin konsert i Buffalo, New York, för att åka hem till Los Angeles och försöka reparera skadan. 

Men Travis Scotts pressrepresentant säger att uppgifterna absolut inte stämmer och att Travis ställde in konserten eftersom han var sjuk.

Kylie Jenner och Travis Scott, vars riktiga namn är Jacques Webster, började dejta varandra i april 2017, kort efter att förhållandet mellan Kylie och rapparen Tyga hade tagit slut. 

Den 1 februari 2018 födde Kylie parets dotter Stormi Webster. 

Kommentera
Kopiera länk
Dela