Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Zara Larsson om sexlivet: "Vi är enda djuret som kan göra det"

- 06/03/2019, 16:26 -

Det är i Daniel Redgerts nya podcast Radio Redgert som sångerskan Zara Larsson öppnar upp sig och berättar om sitt heta sexliv.

Det är i Daniel Redgerts nya podcast Radio Redgert som sångerskan Zara Larsson, 21, öppnar upp sig om allt från otroheten som skakade hennes relation med ex-pojkvännen Ludwig Kronstrand till vad för typ av porr hon kollar på.

I intervjun berättar Zara bland annat att hon är ett stort fan av den exklusiva sexleksaken Soraya från Lelo.

– Sjukt bra faktiskt måste jag säga, skrattar Zara.

Zara Larsson
Zara Larsson avslöjar både det ena och det andra när hon gästar Daniel Redgerts podcast Radio Redgert. Bildkälla: Stella Pictures

Men när det gäller att vara två mellan lakanen så har Zara en annan favorit. På frågan om vilken som är hennes favoritställning i sängen så svarar Zara:

– Nej men, det är så mycket nu. Jag måste säga missionären. Får man säga så. Man vill ju vara spexig och sådär men det är fan mysigt. Det är fint. Man kan titta varandra i ögonen. Vi är det enda djuret som kan göra det typ, säger Zara. 

Zara är sedan två år tillsammans med modellen Brian Whittaker, 19. Och Zara är ett fan av missionären om det gäller sex mellan två personer som tycker om varandra. 

Zara Larsson och Brian Whittaker.
Zara Larsson och pojkvännen Brian Whittaker. Bildkälla: Instagram/zaralarsson

– Man får en slags känslomässig koppling till varandra. Sen kan man göra lite vad man vill med benen. Dom kan upp på axlarna och så, men det är fint tycker jag. I alla fall om man har sex med någon som man tycker om, säger Zara och fastslår: 

– Man kan ju ha olika slags sex.

Här kan du prenumera på Daniel Redgerts podcast Radio Redgert.

Vill du läsa mer om Zara Larsson?

Zara Larssons intima avslöjande: "Den typen av porr är min favorit"

Känd skivbolagschef tafsade på Zara Larsson: "Höll på hela middagen"

Zara om ex-pojkvännen Ludwig Kronstrands otrohet: "Vi var elaka mot varandra"