Ny bild på Prinsessan Adrienne och mamma prinsessa Madeleine
Grattis på födelsedagen prinsessan Adrienne - Foto: Henrik Montgomery/TT / H.K.H. Prinsessan Madeleine

Prinsessan Adrienne fyller 1 år – se nya bilden

Idag är det prinsessan Adrienne Josephine Alices alldeles första födelsedag. Stort grattis till prinsessan och hertiginnan av Blekinge! Prinsessan Madeleine delar med sig av en ny bild på lillprinsessan på Instagram.


Den 18 mars var det exakt ett år sedan som prinsessan Adrienne föddes, som blev Prinsessan Madeleine och herr Christopher O'Neills tredje barn. Adrienne är yngre syster till Prinsessan Leonore och Prins Nicolas. Hon har plats nummer tio i den svenska tronföljden efter sin bror Nicolas.

På Instagram delar Madeleine med sig av en ny bild på lillprinsessan.

Grattis lill-sessan! Bildkälla: Instagram @princess_madeleine_of_sweden

På Instagram förklarar Prinsessan Madeleine sin kärlek för dottern. "För ett år sedan idag, entrade du denna värld. Sedan dag ett har du varit den sötaste och gladaste bebisen! Grattis på födelsedagen, Adrienne vi älskar dig!"

Fullspäckat schema

Ja, det har varit ett minst sagt fullspäckat schema för kungafamiljen under den senaste tiden med höjdpunkter att fira. I slutet på februari, närmare bestämt 23 februari, var det prinsessan Estelles sjuårsdag. Det firade Hovet med att dela nya bilder på 7-åriga prinsessan och lillebrorsan prins Oscar som åkte släde i snön bakom welshponnyn ViktorHär kan du se de bilderna.

Dags att hurra igen

Redan dagen efter, 24 februari, var det dags att hurra igen. Då var det nämligen på dagen 10 år sedan som det blev officiellt att kronprinsessan Victoria hade förlovat sig med prins Daniel. För att fira det delade kungahuset med sig av en rörande throwback-bild, och ett foto på paret som aldrig tidigare delats med allmänheten. Här kan du läsa mer om det.

Sen var det dags igen. Prins Oscar fyllde 3 år! Kungahuset firar dagen med att bland annat dela med sig av en ny bild på prinsen. Vem tycker du att Oscar är mest lik? Kika och avgör här.

Minns du när Adrienne döptes? Nyheter24 har tidigare skrivit om det. Här kan du läsa mer om det och se alla bilder.

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Vem tycker du Adrienne är mest lik?