Linn Ahlborg och sin bror William Ahlborg
Linns bror har släppt en ny låt - Foto: Faksimil Instagram @linnahlborg / Faksimil Instagram @ahlborgwilliam

Linn Ahlborg om storebror Williams nya låt: "Typ inte så dålig"

Linn Ahlborgs storebror William Ahlborg har släppt en låt tillsammans med Bolaget. Nu berättar Linn vad hon egentligen tycker om hockeyhunkens låt.


Att Youtubeprofilen Linn Ahlborg, 19, har en hysteriskt rolig pappa vet vi redan. Hans Instagram-konto har gjort succé då det bjuder på en hel del gapskratt, bland annat när han skojar med sina barn

Linn Ahlborg började år 2019 med en drös goda nyheter, som exempelvis att hon köpt lägenhet. Men hon delade också med sig av lite äldre och mer traumatiska händelser. Bland annat visade hon upp sin pappas skräckskada som orsakades av en mandolin, som du kan läsa mer om här.

"Bra gung"

Men nu är det dags för storebror William Ahlborg, 20, att glänsa. Brorsan, som även kallas "Hockeyhunken", har nämligen släppt en ny låt tillsammans med Bolaget. Singeln heter "Vin & pengar" och är enligt syrran Linn inte så pjåkig.

Låten inleds med "Från Norrlands hängpung, jag ger er bra gung". Och att det är bra gung i låten verkar vara något som syster Linn håller med om.

På sin Instastory har hon delat en skärmdump av sin och brorsans sms-konversation.

"Den var typ inte så dålig", skriver Linn till storebror William. Och får svaret: "Den är typ skön när jag inte sjunger".

Efter att ha varit bortrest i tre veckor möttes Linn av att hennes bror släppt en ny låt. Bildkälla: Faksimil Instagram @linnahlborg

Nyheter24 har tidigare skrivit om när Linn Ahlborg flyttade in i sin nya lägenhet i Stockholm. Lägenheten gick på nästan sex miljoner kronor och hon fick minst sagt en hel del för pengarna. Har du inte hört om lägenheten? Då kan du läsa mer om den här.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Har du hört låten?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Därför valde Hanna att snabbt lämna Robinson – egentligen

Gängvåld präglar Sveriges nomineringar

Två böcker som båda präglas av gängvåldet representerar Sverige i konkurrensen om Nordiska rådets barn- och ungdomslitteraturpris. Därmed skiljer sig Sverige från de andra ländernas nomineringar.

Abba – nu en del av USA:s kulturarv

1 timme sedan
Svenska Abba har blivit en del av det amerikanska kulturarvet. Albumet "The arrival" från 1976 har valts in i USA:s National Recording Registry.

Teknikstrulet i GVFÖ – trodde hon blivit lämnad vid altaret

1 timme sedan
Det tittarna inte fick se i "Gift vid första ögonkastet" var att en vigsel blev försenad med en timme, något som skapade hjärnspöken. En deltagare trodde att hon skulle bli lämnad vid altaret och att hennes fästman stuckit.

Hatstorm mot Bianca Ingrosso – efter detaljen i spegelbilden

1 timme sedan
Det var under veckan som Bianca Ingrosso fick sig en ordentlig portion kritik från följarna efter att hon publicerat en bild på sin Instagram.

Israelisk konstnär vägrar öppna Venedigpaviljong

1 timme sedan
Den israeliska konstnären Ruth Patir vägrar öppna Israels paviljong på Venedigbiennalen. Hon ställer som krav att Israel och Hamas når en överenskommelse om eldupphör samt att gisslan friges.