Linn Ahlborg om storebror Williams nya låt: "Typ inte dålig"

- 10/03/2019, 15:25 -

Linn Ahlborgs storebror William Ahlborg har släppt en låt tillsammans med Bolaget. Nu berättar Linn vad hon egentligen tycker om hockeyhunkens låt.

Att Youtubeprofilen Linn Ahlborg, 19, har en hysteriskt rolig pappa vet vi redan. Hans Instagram-konto har gjort succé då det bjuder på en hel del gapskratt, bland annat när han skojar med sina barn

Linn Ahlborg började år 2019 med en drös goda nyheter, som exempelvis att hon köpt lägenhet. Men hon delade också med sig av lite äldre och mer traumatiska händelser. Bland annat visade hon upp sin pappas skräckskada som orsakades av en mandolin, som du kan läsa mer om här.

"Bra gung"

Men nu är det dags för storebror William Ahlborg, 20, att glänsa. Brorsan, som även kallas "Hockeyhunken", har nämligen släppt en ny låt tillsammans med Bolaget. Singeln heter "Vin & pengar" och är enligt syrran Linn inte så pjåkig.

Låten inleds med "Från Norrlands hängpung, jag ger er bra gung". Och att det är bra gung i låten verkar vara något som syster Linn håller med om.

På sin Instastory har hon delat en skärmdump av sin och brorsans sms-konversation.

"Den var typ inte så dålig", skriver Linn till storebror William. Och får svaret: "Den är typ skön när jag inte sjunger".

Linn Ahlborg
Efter att ha varit bortrest i tre veckor möttes Linn av att hennes bror släppt en ny låt. Bildkälla: Faksimil Instagram @linnahlborg

Nyheter24 har tidigare skrivit om när Linn Ahlborg flyttade in i sin nya lägenhet i Stockholm. Lägenheten gick på nästan sex miljoner kronor och hon fick minst sagt en hel del för pengarna. Har du inte hört om lägenheten? Då kan du läsa mer om den här.