Peg Parnevik och pojkvännen Filip Kaspersen Lamprecht.
Peg Parnevik och pojkvännen Filip Kaspersen Lamprecht har gjort slut flera gånger. - Foto: Stella Pictures. Bilden är ett montage.

Peg Parnevik om uppbrottet från Filip: "Fuck det här"

Peg Parnevik och Filip Kaspersen Lamprecht har varit ett par i två års tid. Men relationen har kantats av bråk och uppbrott. Nu berättar Peg om den svåra tiden. – Jag önskar att jag kunde säga hela sanningen, berättar Peg.


Det är i Peg och Penny Parneviks podcast Pillowtalk som de i ett avsnitt svarar på fansens nyfikna frågor under en Q & A. 

Den första frågan är till Peg och den lyder "Hur många gånger har du och Filip gjort slut". Peg och Filip Kaspersen Lamprecht, 21, har varit ihop i två år men det har inte varit en helt smärtfri relation. 

Peg berättar att hon och Filip har gjort slut tio gånger under den tiden de har varit ihop. Hon förklarar att det oftast har varit något som de har kastat ur sig i stundens hetta. Ibland har det däremot varit desto mer allvarligt.

Peg Parnevik och Filip Kaspersen Lamprecht. Bildkälla: Stella Pictures.

"Fuck det här"

– Om jag ska vara helt ärlig har vi på riktigt gjort slut två gånger. Först var det förra sommaren. Då gjorde jag slut med honom och var såhär "aldrig i livet", "fuck det här", säger Peg.

Peg var då redo att flytta, och Penny var snabbt på plats för att hjälpa henne. Senaste gången de höll på att göra slut var för bara en månad sedan.

– Det var inte så bra mellan oss. Då var det mer såhär "det har gått några år nu och om det här problemet inte löser sig så måste vi som mogna, vuxna människor antingen gå vidare och jag får jobba med min karriär och han ska börja plugga. Eller så måste vi lösa det här på något sätt men då måste vi börja om från scratch, säger Peg.

Gått i terapi tillsammans

Hon säger att det är väldigt svårt att förklara varför de har gjort slut så många gånger, men att "hela världen skulle explodera om ni visste".

– Det är väldigt komplicerat och jag önskar att jag kunde säga hela sanningen, säger Peg.

Hon förklarar att det inte bara handlar om henne och Filip utan att det är många människor inblandade.

– Det är inte bara jag och Filip i vårt förhållande utan det är väldigt många andra som ska tycka saker och hoppa in så det är inte bara jag och Filip, berättar Peg.

Peg Parnevik och Filip Kaspersen Lamprecht är ihop idag och förhållandet är stabilt. Bildkälla: Stella Pictures.

Peg berättar även att hon och Filip har gått i terapi. Peg och Filip är fortfarande ihop, och i podcasten beskrivs deras relation idag som stabil. 

– I grund och botten så älskar vi varandra och vill vara med varandra, avslutar Peg.

Läs mer: Han är Filip Lamprechts pappa – och dessa kändiskvinnor är hans ex

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Här syns Carolas ex Jimmy med tv-stjärnan: "Puman är här"

idag 15:42

Carina Berg oigenkännlig på nya bilderna: "Jag behöver hjälp nu"

idag 14:55
​Carina Berg har gjort en drastisk förändring med sitt utseende. Förgäves försökte Carolina Gynning stoppa henne – men Carina lyssnade inte. – Det var modigt. Du var modig som gjorde det, säger Carolina Gynning till Carina.

Realityprofil åtalas – slog barnen blodiga med stekspade

idag 14:12
​En svensk realityprofil åtalas nu, misstänkt för att ha misshandlat sina barn under flera års tid. I samtal med socialtjänsten har barnen berättat detaljerat om hur de blivit misshandlade med bland annat en stekspade i metall och slagna med en fjärrkontroll.

Efva Attling och Eva Dahlgren släpper låt ihop

idag 13:24
För första gången på 43 år släpper Efva Attling en låt – tillsammans med sin fru Eva Dahlgren. "Remember summer breeze" är skriven av dem båda och beskrivs som en sommarsång med 70-talskänsla.

Harvard tar bort bok med människoskinn

idag 13:06
Harvards universitetsbibliotek har bestämt sig för att ta bort omslaget på en bok som länge varit omstridd – eftersom pärmen är gjord av en människas hud, skriver New York Times. 1800-talsboken av Arsène Houssaye handlar om människans själ, och har titeln “Des destinées de l’ame".

Malin Ullgren: Otrohet är överdrivet laddat

idag 12:02
Hon skrev essäer om otrohetsromaner – men började själv skildra en förbjuden relation. Efter över 20 år som kritiker romandebuterar Malin Ullgren om jakten på en förhöjd livskänsla, som går via både litteraturen och lusten.