Måndag 2 Aug
Stockholm

Penny Parnevik avslöjar: "Jag kollade igenom Douglas mobil"

Penny Parnevik och pojkvännen Douglas Murray
Penny Parnevik berättar att hon har kollat igenom Douglas Murrays telefon. Foto: Stella Pictures. Bilden är ett montage.

Det är i podcasten "Pillowtalk" som Penny Parnevik avslöjar att hon har snokat igenom pojkvännen Douglas Murrays mobiltelefon efter att han hade fått ett sms från en tjej. – Jag vet att det är sjukt, säger Penny.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Det är i det senaste avsnittet av podcasten Pillowtalk som systrarna Penny, 22, och Peg Parnevik, 23, svarar på fansens frågor i en Q & A. 

Peg och Penny pratar bland annat om Pegs förhållande med Filip Kaspersen Lamprecht. Peg berättar att de har gjort slut flera gånger och även gått i terapi för att få relationen att fungera.

Tjejerna får även en fråga från en lyssnare som undrar hur man ska göra för att lita på någon som har sårat en. Penny berättar då att hon har kollat igenom pojkvännen Douglas Murrays telefon.

Penny Parnevik berättar att hon har snokat i pojkvännen Douglas Murrays mobiltelefon. Bildkälla: Stella Pictures

– Jag kan erkänna – en gång, en gång – så gick jag igenom Douglas mobil. Jag vet att det är sjukt, säger Penny.

Penny berättar att det var under en fest förra sommaren som hon hade lånat Douglas telefon för att sms:a med sin syster Peg då de skulle mötas upp senare. När Penny har hans mobil så får han plötsligt ett sms från en tjej. Penny scrollade då upp i konversationen och läste sms:en.

Berättar om svartsjukan

Peg tycker att Penny gjorde helt rätt som kollade telefonen, men Penny håller inte med. Direkt efteråt så gick hon till Douglas och berättade att hon hade "råkat kolla igenom telefonen".

– Han bara skrattade och sa "Du gick igenom min mobil, det är okej". Han bryr sig inte för han har inget att gömma. Det var inget ens, den här tjejen och Douglas skulle försöka träffas den här kvällen så hon hade frågat när de skulle ses och jag tänkte "Never", säger Penny.

Hon berättar att hon bad om ursäkt och att hon även har erkänt när hon har varit svartsjuk över en tjej.

Douglas Murray och Penny Parnevik har varit ett par sedan 2017. Bildkälla: Stella Pictures

– Jag har sagt att jag inte har en anledning men att jag känner mig obekväm med den här tjejen. Då har han sagt att det är bra att jag berättar det och att hon är viktig för honom och föreslagit en middag för oss tre så att jag kan lära känna henne och sedan utgå från det om jag gillar henne eller inte. Det är skönt för han har ju inget att gömma då, säger Penny.

Penny och Douglas, 39, har varit ett par sedan hösten 2017. Douglas friade till Penny i februari 2019, och några veckor senare avslöjade paret att de ska bli föräldrar. I augusti senare i år beräknas Pennys och Douglas bebis födas.

Har du kolalt igenom din partners mobil?
Tack för din röst!
Kommentera
Kopiera länk
Dela