Fredag 23 Jul
Stockholm

Daniel Norlin om tinder-dejten som slutade i katastrof: ”Blev intresserad av hennes kompis”

Daniel Norlin
Daniel Norlin avslöjar detaljerna om tinder-dejten som slutade i katastrof. Foto: Instagram

Youtubern Daniel Norlin är högaktuell med att vara en av deltagarna i det sociala experimentet NJIE HOUSE. Nyheter24 träffade honom och fick höra allt från misslyckade tinder-dejter till vad han tycker om livet som singel.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Daniel Norlin, 25, är känd för sin Youtube-kanal med över 160 000 prenumeranter. Han fyller sitt innehåll med roliga pranks och vloggar.

Nu är han högaktuell med det unika projektet, NJIE HOUSE, som går ut på att sex välkända Youtube-profiler kommer att bo och leva tillsammans under 30 dagar – med uppmaningen att folk ska leva en aktivare livsstil.

Lokalen, som är belägen på Regeringsgatan i Stockholm, har stora fönster ut mot gatan – så fansen får en unik möjlighet att integrera med profilerna på ett nytt sätt. 

Daniel Norlin kommer att bo i lokalen tillsammans med Vlad ReiserAmanda Strand, Linus ”Zaitr0s” Andersson, Jasmine ”Jasse” Gustafsson och Felicia Aveklew

Daniel Norlin är en av Youtube-profilerna som kommer att bo i NJIE HOUSE under 30 dagar. Bildkälla: Instagram/danielnorlin

Tinder-dejt som gick snett

När Nyheter24 pratade med Daniel Norlin berättade han att han är singel – och han verkar inte helt nöjd med situationen. 

– Jag är singel, så kärlekslivet ser väl dåligt ut. Nej, men det är väl bra, säger Daniel Norlin. 

Han har gått på några tinder-dejter och tycker att det är kul att träffa nytt folk. 

– Men det kan bli stelt också, säger Daniel. 

Daniel berättade för Nyheter24 om en tinder-dejt som inte riktigt slutade som den skulle. 

– Min tinder-dejt hade med sig en kompis och så blev det så att jag kom bättre överens med hennes kompis. Det var lite roligt, säger Daniel. 

Vad hände sen då?

– Det är hemligt. 

Vill du veta mer om det sociala experimentet NJIE HOUSE kan du läsa allt om det här!

Se hela Nyheter24:s exklusiva intervju med Daniel Norlin i klippet ovan! 

Vill du spana in Daniel Norlins Youtube-kanal fylld med roliga pranks kan du göra det här! Och hans konto på Instagram hittar du här!

Jasmine, "Jasse", Gustafsson är också en av deltagarna i det sociala experimentet. Även hon berättade en rolig anekdot från hennes tinder-dejtande. Allt om det kan du läsa här!

Har du varit på en dålig tinder-dejt?
Tack för din röst!
Kommentera
Kopiera länk
Dela