Laila Bagge om sambon Korosh "fetish": "Kommer hem med nya hela tiden"

Det är i podden "Roger och Laila" som Laila Bagge nu berättar om hennes och sambon Korosh Kananian gemensamma fetish. "Han är värre än mig".


Laila Bagge och Roger Nordin är tillbaka med ett nytt rungande avsnitt av sin frispråkiga podd "Roger & Laila".

I tidigare avsnitt har Laila avslöjat en hel del om sin relation med pojkvännen Korosh Kananian, 28. Hon berättade bland annat vad det första hon gjorde var när hon var hemma hos Korosh för första gången. Hon var nämligen rädd för att folk skulle välja att dejta henne bara för att hon är känd.

– Det är man ju väldigt rädd för när man kanske ska börja träffa någon om det är liksom "check på den, jag har scorat Laila Bagge" det är ju inte så trevligt. Där är jag ju lite skadad. Första gången jag kom hem till Korosh så gick jag ju instinktivt runt och letade efter 1, Se & Hör-tidningar, skvallertidningar för att se om han är inne i den svängen och tycker att sånt är intressant. 2, vilka kändisar han följer på Instagram, berättade hon då.

"Vår gemensamma fetish"

I detta avsnitt väljer nu Laila att berätta om någonting annat – nämligen hennes och Korosh gemensamma "fetish". 

Laila Bagge och Korosh Kananian. Bildkälla: TV3

– Jag har lite skofetish. Korosh är dock värre. Jag har minst 50 par men han klår mig där. Men för honom är det även jackor. Vad han än ska köpa så kommer han även hem med en ny jacka, skrattar hon. 

Laila får då frågan om vad hennes dyraste skor kostar. Och de var inte gratis direkt. 

– Det är ett par mockastövlar. De är väldigt höga och kostar strax över 20 000:-, säger hon. 

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Har du en fetish?
Tack för din röst!