Onsdag 22 Sep
Stockholm

Joz svarar efter splittringen från Jocke och Jonna: "Alla mynt har två sidor"

Joz
Joz, Jocke & Jonna har brutit kontakten. Foto: Instagram/Youtube

Joakim och Jonna Lundell gick nyligen ut med att de brutit kontakten med sin personliga hantverkare och vän Joz. Detta ska enligt paret vara på grund av att de fått reda på en del "allvarliga saker". Nu har Joz valt att svara.

Kommentera (1)
Kopiera länk
Dela

Joakim och Jonna Lundell har för ett par dagar sedan kommit tillbaka från sin resa i Dubai där familjen varit på semester. Under tiden Lundells var iväg fick deras anställda snickare och vän  Johan "Joz" Sernebrink, 36, arbeta på med övervåningen på familjens lyxhus och det hela var utlovat att vara klart när familjen skulle komma hem. Men riktigt så blev det inte. 

Joakim och Jonna berättar om de jobbiga omständigheter som just nu råder. Bildkälla: Youtube

Enligt Jocke och Jonna ska de av en rad andra hantverkare ha fått höra att Joz under flera dagars tid inte alls befunnit sig på plats, och i samband med det ska de ha fått reda mer saker som ska ha skett kring Joz.

–  V fick reda på väldigt allvarliga saker om Joz, som vi konfronterade honom om. Men han vägrade att svara. Vi tog ett krismöte med alla hantverkare som bekräftade en rad saker om honom. Och när vi sedan ringde runt så kom det fram ännu mer. Så vi väljer nu att stänga dörren kring Joz då det har med andra människor att göra. I respekt för dem vill vi inte gå in ytterligare på vad det gäller, säger Joakim.

Svenska Youtubers fånade upp några av Joakims vädjande kommentarer till Joz. Bildkälla: Svenska Youtubers

Nu spekuleras det vilt mellan fansen om vad det egentligen kan vara som hänt. Och under måndagsnatten valde Joz att skriva ut ett eget meddelanden på sin Instagram.

"Alla mynt har två sidor", skriver Johan "Joz" Sernebrink på sin Instagram. Bildkälla: joz_of_sweden

"Alla mynt har två sidor. Som ni alla med största sannolikhet har sett så figurerar det rykten om mig. Tänker inte bemöta några påståenden eller hat på Instagram. Alla dessa kommentarer kommer att tas bort. 

Det kommer upp ett officellt pressmeddelande inom kort som kastar strålkastarljuset på hur det egentligen ligger till. Jag hoppas att ni har respekt och förståelse för att jag inte bemöter något här. Tills dess mina vänner, kärlek till er alla", skriver han. 

Utöver sitt meddelande Joz skrivit till sina 60 000 följare har han valt att inte uttala sig mer om det hela. 

Har du följt med i vad som hänt?
Tack för din röst!
Kommentera (1)
Kopiera länk
Dela