Paris Jackson
Paris Jackson på filmpremiär ett par dagar efter det påstådda självmordsförsöket. - Foto: TT

Paris Jackson på röda mattan – strax efter påstådda självmordsförsöket

Häromdagen poserade Paris Jackson med pojkvännen Gabriel Glenn på röda mattan under en filmpremiär i Los Angeles. Detta bara några dagar efter det påstådda självmordsförsöket.


Paris Jackson, 20, och pojkvännen Gabriel Glenn poserade för fotograferna i måndags, på röda mattan vid världspremiären av filmen ”The Dirt” i Los Angeles. Detta bara några dagar efter uppgiften att hon ska ha försökt ta sitt liv. 

Paris Jackson och pojkvännen Gabriel Glenn vid premiären av "The Dirt". Bildkälla: Richard Shotwell/TT

Nyhetssajten TMZ var först med att rapportera nyheten om att Paris Jackson ska ha förts till sjukhus i ilfart efter att en ambulans ska ha tillkallats till hennes adress i LA, vid 07.30, lokal tid, på lördagsmorgonen. Det är poliskällor till sajten som ska ha bekräftat uppgifterna. 

Paris Jackson var snabb med att slå tillbaka mot sajten. På Twitter skrev hon: ”fuck you, you fucking liars”. 

Paris Jacksons svar till TMZ på Twitter. Bildkälla: Twitter

Vid tidpunkten då uppgifterna om det påstådda självmordsförsöket kom la Paris Jackson även upp en story på Instagram där hon sitter i en bil. På storyn skrev hon: ”Fuck you, I´m chilling like Bob Dylan”. 

I samband med dokumentären ”Leaving Neverland” har Michael Jacksons familj och privatliv blivit mycket uppmärksammat. I dokumentären anklagas Michael Jackson återigen för att ha utsatt barn för sexuella övergrepp. Vill du läsa mer om det kan du göra det här!

Paris Jackson har gått ut på Twitter och skrivit att det inte är "hennes roll" att försvara sin pappa. 

”Det finns inget jag kan säga som inte redan har sagts när det gäller försvaret. Taj gör ett perfekt jobb, och jag stöttar honom. Men det är inte min roll. Jag försöker bara få alla att lugna ner ner och se den större bilden – så gör jag”, skrev hon på Twitter.

Paris Jackson skrev på Twitter att det inte är hennes roll att försvara hennes far Michael Jackson. Bildkälla: Twitter

Paris Jackson är alltså dotter till Michael Jackson och hennes mamma är Debbie Rowe. Michael och Debbie Rowe lärde känna varandra i mitten av 1980-talet. Paret gifte sig den 13 november 1996 och dottern Paris föddes 1998.

Vill du läsa mer om Michael Jacksons omskrivna fruar och flickvänner kan du göra det här!

Mår du dåligt eller känner du någon som gör det och behöver hjälp? Vid akuta lägen eller vid tankar på självmord, ring alltid 112. Annars finns en stödlinje för personer med tankar på självmord, ring då 90101.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Har du sett dokumentären "Leaving Neverland"?
Tack för din röst!