Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Samir Badran svarar kärleksryktet om Cassandra, 18

- 21/03/2019, 10:13 -

Den 18-åriga Lidköpingtjejen Cassandra Ekholm pekas ut som Samir Badrans nya flickvän – men själv säger Samir att de inte är ett par.

Kärlekssagan mellan Samir Badran, 28, och Sigrid Bernson, 30, tog slut i januari. Då bekräftade paret, som träffades under "Let's Dance" år 2017, att förhållandet var över.

Sedan dess har Samir använt sig av dejtingappen Tinder för att träffa den rätta. Nyligen berättade Samir att 2000 tjejer svajpade ja på honom under en två veckors-period.

Efter uppbrottet har Samir även setts kyssa Bianca Ingrosso – något som fick Samirs ex Sigrid att se rött och Biancas gamla flört Victor Leksell att pika Samir. Mer om det kan du läsa här.

Sigrid Bernson och Samir Badran
Sigrid Bernson och Samir Badran gick skilda vägar i januari. Bildkälla: Stella Pictures.

Myste i Sälen tillsammans

Under torsdagen pekades Cassandra Ekholm, 18, ut som Samirs nya flickvän. I helgen spelade Samir och artistkollegan Viktor Frisk på nattklubben W i Lindvallen i Sälen. 

På klubbens Facebooksida visar flera bilder hur Cassandra och Samir myser med varandra. På en bild kramar Samir om henne, och på en annan ses han plantera en kyss på hennes kind.

Samir Badran och Cassandra Ekholm
Samir Badran och Cassandra Ekholm. Bildkälla: Anton Ungh/Klubb W Sälen Facebook

"Samir är jätteförälskad i Cassandra"

Enligt Stoppa Pressarna så la även Viktor Frisk ut en video på sin Instagramstory som visade hur Samir och Cassandra hånglar med varandra.

– Samir är jätteförälskad i Cassandra. Han tycker hon är galet sexig och hon njuter av hans heta känslor och uppmärksamheten de får tillsammans, säger en källa till Stoppa Pressarna.

Cassandra Ekholm
Cassandra Ekholm är Samir Badrans nya flickvän. Bildkälla: Instagram/cassandraekholmm

Instagram har Lidköpingstjejejn Cassandra över 6000 följare, och i förgår la hon ut en bild på sin nya tatuering. 

Längs ryggraden har hon låtit tatuera in asiatiska tecken – och den som gjorde tatueringen är dessutom en av Samirs nära vänner, skriver Stoppa Pressarna.

Till Nyheter24 säger Samir att de inte är ett par.