Bianca Ingrosso har en ny kille
Bianca Ingrosso har en ny kille – något som hon berättar om i sin senaste vlogg. - Foto: Stella Pictures, Youtube/Bianca Ingrosso

Bianca Ingrossos första ord om hemliga killen

Bianca Ingrosso har varit singel sedan i höstas. Då tog det slut med den tidigare pojkvännen Phillipe Cohen. Nu berättar Bianca att det finns en hemlig kille i hennes liv – och fansen tror sig veta vem det är.


Förhållandet mellan Bianca Ingrosso, 24, och Phillipe Cohen, 28, tog slut under hösten 2018. Då hade de varit ett par i sex år. Tiden efter uppbrottet var i början tuff för Bianca, men den senaste tiden har det verkligen strålat om influecerdrottningen.

Och kanske finns det en särskild anledning till Biancas sprudlande glädje den senaste tiden. Det finns nämligen en speciell person i hennes liv – ja, vi pratar såklart om en hemlig kille.

Men hon är inte redo att visa upp honom för omvärlden riktigt ännu.

 – Jag har inte riktigt kunnat. Vad ska vi säga om det. Jag träffar en människa nu som jag inte är redo att ha på kamera, säger Bianca i vloggen.

Bianca Ingrosso var tidigare tillsammans med Phillipe Cohen. Bildkälla: Stella Pictures

Hon refererar till honom som "den hemliga killen" – men han verkar inte helt top secret för Biancas familj i alla fall.

– I kväll ska vi hem till mamma på middag, och den här killen ska ju med då, berättar Bianca i vloggen.

I kommentarsfältet spekulerar nu Biancas fans om det är så att hon och ex-pojkvännen Phillipe har börjat träffas igen. 

Några kommentarer lyder: 

"Det är ju uppenbarligen Philippe"

"Haha hon dejtar Philippe igen"

"Det är nog definitivt Philippe de följer varandra igen på Instagram (de slutade följa varandra efter de gjort slut) och dessutom är familjen så bekväma med honom att de inte kan vara någon annan än honom".

En annan person skriver skämtsamt i kommentarsfältet att det kanske är Samir Badran som är hennes hemliga kille. Detta efter att Samir och Bianca kysstes under en dejt i "Talang" i TV4.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Tror du att Bianca dejtar Phillipe?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Han är P2:s nya klassiska artist

De leder Grammisgalan

Ett av Sveriges vassaste humorpar leder årets Grammisgala. För Marie Agerhäll och Jesper Rönndahl är samarbetet hemtamt, men sammanhanget helt nytt.

Därför försvinner "Hotell Romantik" från rutan – SVT om programmets framtid

igår 21:47
Under söndagen sändes sista avsnittet av "Hotell Romantik", säsong två. Här är SVT:s besked om programmets framtid.

Filmfotograf dog – vapenansvarig får fängelse

igår 20:16
Hanna Gutierrez Reed, som var vapenansvarig under inspelningen av "Rust", döms till ett och ett halvt års fängelse, rapporterar amerikanska medier.

Allt om Alexandra Nilsson: Podd, pojkvän och tiden som Kissie

igår 15:17
Alexandra Nilsson är en svensk influencer och tidigare bloggare. Men hur mycket vet du egentligen om henne? Nyheter24 reder ut några av de vanligaste frågorna som svenskarna googlar om Alexandra Nilsson.

Jeremy Clarkson chockar med bild från Sverige: "Jag trodde aldrig..."

igår 15:13
Jeremy Clarkson och hustrun Lisa Hogan besökte Sverige och Danmark – och en bild från parets semester väckte starka reaktioner hos de engagerade följarna...