Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Bianca Ingrossos första ord om hemliga killen

- 25/03/2019, 20:20 -

Bianca Ingrosso har varit singel sedan i höstas. Då tog det slut med den tidigare pojkvännen Phillipe Cohen. Nu berättar Bianca att det finns en hemlig kille i hennes liv – och fansen tror sig veta vem det är.

Förhållandet mellan Bianca Ingrosso, 24, och Phillipe Cohen, 28, tog slut under hösten 2018. Då hade de varit ett par i sex år. Tiden efter uppbrottet var i början tuff för Bianca, men den senaste tiden har det verkligen strålat om influecerdrottningen.

Och kanske finns det en särskild anledning till Biancas sprudlande glädje den senaste tiden. Det finns nämligen en speciell person i hennes liv – ja, vi pratar såklart om en hemlig kille.

Men hon är inte redo att visa upp honom för omvärlden riktigt ännu.

 – Jag har inte riktigt kunnat. Vad ska vi säga om det. Jag träffar en människa nu som jag inte är redo att ha på kamera, säger Bianca i vloggen.

Bianca Ingrosso och Phillipe Cohen.
Bianca Ingrosso var tidigare tillsammans med Phillipe Cohen. Bildkälla: Stella Pictures

Hon refererar till honom som "den hemliga killen" – men han verkar inte helt top secret för Biancas familj i alla fall.

– I kväll ska vi hem till mamma på middag, och den här killen ska ju med då, berättar Bianca i vloggen.

I kommentarsfältet spekulerar nu Biancas fans om det är så att hon och ex-pojkvännen Phillipe har börjat träffas igen. 

Några kommentarer lyder: 

"Det är ju uppenbarligen Philippe"

"Haha hon dejtar Philippe igen"

"Det är nog definitivt Philippe de följer varandra igen på Instagram (de slutade följa varandra efter de gjort slut) och dessutom är familjen så bekväma med honom att de inte kan vara någon annan än honom".

En annan person skriver skämtsamt i kommentarsfältet att det kanske är Samir Badran som är hennes hemliga kille. Detta efter att Samir och Bianca kysstes under en dejt i "Talang" i TV4.

Tror du att Bianca dejtar Phillipe?