Torsdag 5 Aug
Stockholm

Bianca Ingrosso om pappa Emilios ord: "Ska det förstöra allt?"

Bianca Ingrosso och pappan Emilio Ingrosso
Bianca Ingrosso berättar om råden hon fick från sin pappa Emilio Ingrosso. Foto: Maja Suslin/TT Bild. Bilden är ett montage.

Bianca Ingrosso väljer nu att berätta om de råd hon fick av sin pappa Emilio Ingrosso. – Han sa "Vill du att det här ska ta över så att du inte orkar jobba? Så att din karriär förstörs? Så att du förlorar vänner?", säger Bianca.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Det var förra hösten som Bianca Ingrosso, 25, blev dumpad av sin pojkvän Philipe Cohen, 28. Då hade de varit ett par i ungefär sex års tid. I det senaste avsnittet av Bianca och Alice Stenlöfs podcast "Har du sagt A får du säga B" så berättar Bianca om den svåra tiden direkt efter uppbrottet. 

Men också om ljuset i slutet av tunneln. Det tog tid för Bianca att läka helt – men nu mår hon mycket bättre och det fullkomligen strålar om Influencerprofilen. 

Bianca väljer också att dela med sig av de värdefulla råd hon fick från sin pappa Emilio Ingrosso, 53.

Bianca Ingrosso var tidigare tillsammans med Phillipe Cohen. Bildkälla: Stella Pictures

– Det pappa sa var "att ingenting i ditt liv kommer att funka om inte du mår bra". Jag kommer ihåg att han var såhär "Bianca, vill du att det här ska ta över hela dig. Vill du att det här ska ta över så att du inte orkar jobba? Så att din karriär förstörs? Så att du förlorar vänner? Vill du att det här ska förstöra allt som du har byggt upp?"

Bianca berättar att hon då svarade nej.

Bianca Ingrosso och pappan Emilio Ingrosso. Bildkälla: Maja Suslin/TT Bild

– Han ba "nej, så ta fan vara på den du är". Han sa att jag är så mycket starkare än vad jag tror. Och det är man ju. Man tror att man är stark men sen så kommer sånt här och då blir det som att "jävlar, vad stark jag är", säger Bianca.

Hon säger att hon drabbades av panikångestattacker under tiden när hon byggde upp den här styrkan.

– Att erkänna att man är stark är också att erkänna att man kan vara svag, säger Bianca.

Det som har varit viktigast för Bianca nu är att kunna vara själv, och att försöka hitta lyckan i livet genom att helt enkelt ha en bättre relation med sig själv.

Kommentera
Kopiera länk
Dela