- Foto: Bildkälla: Stella Pictures & Instagram

Fansens ilska efter Kenzas aprilskämt

Den första april postade influencern och entrepenören Kenza Zouiten Subosic​ ett klassiskt aprilskämt på sin Instagram. Ett skämt som inte riktigt gick hem hos hennes följare.


Tidigare i år gick influencern och entreprenören Kenza Zouiten Subosic och hennes man Aleks Subosic ut med att de väntade sitt första gemensamma barn. Under måndagen passade därför Kenza på att lura sina följare på Instagram med ett aprilskämt

På sin Instastory postade Kenza en bild på sig själv i en sjukhussäng med texten "Det verkar som att någon kommer tidigt. Jag är fruktansvärt rädd nu, men vi kommer att fixa det". 

Skämtet gick inte riktigt hem hos hennes följare. 

Kenza ber om ursäkt 

Kort därefter raderades bilden och Kenza postade en ursäkt. Hon skriver: 

”Jag måste avsluta detta för jag gav nästan min mamma en hjärtattack. Första gången som jag lyckades med ett aprilskämt”.

”Jag är ledsen om jag förolämpade någon, det var inte min mening och jag trodde verkligen inte att jag skulle såra någon”.

”Jag förstår nu att det var ett dumt skämt och något man inte ska skämta om. Jag är ledsen att jag gjorde er besvikna. Från och med nu skall jag hålla mina dålig skämt till mina vänner och inte på mina publika plattformar”

Kenza ber om ursäkt till sina följare och fans. Bildkälla: Instagram

Känsligt aprilskämt

Anledningen till att hennes följare reagerade negativt på skämtet var på grund av de tidigare komplikationerna kring Kenzas graviditet. Tidigare i år berättade Kenza att hon och hennes man hade haft stora svårigheter att bli gravida, rapporterade Nyheter24. Därför tyckte Kenzas fans att hennes aprilskämt var okänsligt och att "hon borde vetat bättre efter vad hon har gått igenom".  

Som svar på kritiken har Kenza skrivit att hon är mer än tacksam för sin graviditet, men att hon också känner att hon måste få känna och säga saker andra gravida kvinnor får, utan att hon ska få hat. 

"Hur länge ska jag behöva vara tjejen som inte kunde bli gravid?" skriver hon.  

Kenza svarar på följarnas kritik. Bildkälla: Instagram
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Lurade du någon på första april?
Tack för din röst!