Anna Book och Roberto Toledano gifte sig 2001.
Anna Book och Roberto Toledano gifte sig 2001. Nu svarar Anna på skilsmässoryktet. - Foto: Stella Pictures, Jack Mikrut/TT Bild. Bilden är ett montage.

Anna Books ärliga ord om skilsmässoryktet: "Förbryllar mig"

Anna Book och Roberto Toledano har varit gifta i 18 år, och snart ska de flytta till ett nytt hus tillsammans. Men trots att relationen mellan paret verkar starkare än någonsin så är det många som nu tror att Anna och Roberto ska skiljas.


Det är mycket som pågår i sångerskan Anna Books liv just nu. Anna har tillbringat mycket tid i studion där hon spelar in ny musik, och kreativiteten flödar för den färgstarka profilen. 

Dessutom håller Anna och hennes familj på att förbereda inför en stor flytt. I februari meddelande Anna att de har köpt ett hus, men hon har varit väldigt hemlighetsfull över exakt vart flyttlasset går...

I sin blogg brukar Anna vanligtvis uppdatera sina läsare och fans om vad som pågår i hennes liv. Men den senaste tiden har inläggen blivit något färre. Nu förklarar Anna anledningen till det.

Anna Book har många järn i elden. Bildkälla: Stella Pictures.

"Frågorna kring bloggen har varit många. Just nu har jag lite munkavel. Det gör det svårt att svara på det mesta, tyvärr. Att blogga är ju väldigt utlämnade, öppet och ska vara ärligt. Så när man av olika skäl INTE KAN/FÅR berätta merparten utav det som händer i livet just nu. Ja, då blir det lite svårt och framför allt oinspirerande att dansa runt ämnen, inte bara för er. Utan även för mig med", skriver Anna på sin Instagram.

Anna berättar sedan att hon har fått många frågor från läsare.

"Det som förbryllar är att många undrar om jag ska skilja mig? Om det stämmer att vi trots allt INTE ska flytta till hus? Om jag är sjuk och inte vågar berätta? Frågorna är många och utav vitt skilda karaktär", skriver Anna.

Sedan den 30 juni 2001 har Anna, 48, varit gift med Roberto Toledano, 50. Tillsammans har paret barnen Felicia, 27, Vanessa, 16, och Antonio, 18.

Anna Book och Roberto Toledano gifte sig 30 juni 2001. Bildkälla: Jack Mikrut/TT Bild

Anna brukar allt som oftast kalla sin make för "mi amore", och de har även storslagna planer på att gifta om sig. Så vi gissar att en skilsmässa ligger riktigt långt borta för Anna och Roberto.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Sanningen om Victoria Silvstedt och Maurice Debbah – det gör han egentligen

Tittarnas anklagelse mot juryn i Sveriges mästerkock 2024: "Blev påhoppad"

Sveriges mästerkock 2024 är i full gång och i det senaste avsnittet fick Hugo, 25, lämna tävlingen – något som fått tittarna att reagera.

Fares spel fortsätter att sälja i miljoner

Josef Fares "It takes two" fortsätter att sälja i mångmiljontal. Nu har spelet, utvecklat av svenska Hazelight, passerat 16 miljoner sålda exemplar, meddelar bolaget på X i samband med att spelet fyller tre år.

Kritik mot utredning om kulturell samverkan

1 timme sedan
Hård kritik riktas mot utredningen av kultursamverkansmodellen – och Kulturrådet avstyrker samtliga förslag.

Rikard Wolffs artistliv blir konsertmonolog

2 timmar sedan
En ny föreställning hyllar Rikard Wolffs kulturgärning. "La vie en Wolff" får premiär på Kulturhuset stadsteatern i Stockholm 8 maj, i regi av Olof Hanson. Den tar avstamp i Wolffs egen prosa och hans musikaliska verk.

Marcus & Martinus spelar på Liseberg

3 timmar sedan
Popduon Marcus & Martinus gör i sommar en spelning på Liseberg, den 30 maj. Det blir deras första uppträdande där sedan 2016.