Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Anna Books ärliga ord om skilsmässoryktet: "Förbryllar mig"

- 10/04/2019, 17:22 -

Anna Book och Roberto Toledano har varit gifta i 18 år, och snart ska de flytta till ett nytt hus tillsammans. Men trots att relationen mellan paret verkar starkare än någonsin så är det många som nu tror att Anna och Roberto ska skiljas.

Det är mycket som pågår i sångerskan Anna Books liv just nu. Anna har tillbringat mycket tid i studion där hon spelar in ny musik, och kreativiteten flödar för den färgstarka profilen. 

Dessutom håller Anna och hennes familj på att förbereda inför en stor flytt. I februari meddelande Anna att de har köpt ett hus, men hon har varit väldigt hemlighetsfull över exakt vart flyttlasset går...

I sin blogg brukar Anna vanligtvis uppdatera sina läsare och fans om vad som pågår i hennes liv. Men den senaste tiden har inläggen blivit något färre. Nu förklarar Anna anledningen till det.

Anna Book
Anna Book har många järn i elden. Bildkälla: Stella Pictures.

"Frågorna kring bloggen har varit många. Just nu har jag lite munkavel. Det gör det svårt att svara på det mesta, tyvärr. Att blogga är ju väldigt utlämnade, öppet och ska vara ärligt. Så när man av olika skäl INTE KAN/FÅR berätta merparten utav det som händer i livet just nu. Ja, då blir det lite svårt och framför allt oinspirerande att dansa runt ämnen, inte bara för er. Utan även för mig med", skriver Anna på sin Instagram.

Anna berättar sedan att hon har fått många frågor från läsare.

"Det som förbryllar är att många undrar om jag ska skilja mig? Om det stämmer att vi trots allt INTE ska flytta till hus? Om jag är sjuk och inte vågar berätta? Frågorna är många och utav vitt skilda karaktär", skriver Anna.

Sedan den 30 juni 2001 har Anna, 48, varit gift med Roberto Toledano, 50. Tillsammans har paret barnen Felicia, 27, Vanessa, 16, och Antonio, 18.

Anna Book och Roberto Toledano
Anna Book och Roberto Toledano gifte sig 30 juni 2001. Bildkälla: Jack Mikrut/TT Bild

Anna brukar allt som oftast kalla sin make för "mi amore", och de har även storslagna planer på att gifta om sig. Så vi gissar att en skilsmässa ligger riktigt långt borta för Anna och Roberto.