Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Isabella Löwengrips kryptiska kärleksinlägg: "Det pirrar i magen"

- 11/04/2019, 20:31
Isabella Löwengrip hintar om en ny kärlek.

Det verkar som att Isabella Löwengrip kan ha en ny kärlek på gång.

Instagram.

Isabella Löwengrips senaste blogginlägg har satt eld på hennes läsare. "Allt är en riktig kärlekscirkus bakom kulisserna" skriver hon, och kommentarsfältet har fyllts med spekulationer om vem det är som gör att det "pirrar i magen" på Isabella.

De senaste månaderna har minst sagt varit en riktig virvelvind för Isabella Löwengrip – särskilt när det kommer till hennes kärleksliv.  

I slutat av förra året uppdagades det att hennes expojkvän ska ha förlorat flera miljoner i "dåliga affärer". Något som Isabella menade skedde bakom hennes rygg. I samma veva berättade hon också att hon förföljdes av en "stalker" som flera gånger dök upp på hennes veranda.  

Mitt i stormen – "kom för nära" livvakten

I samband med stormen valde hon att lämna landet tillsammans med sin livvakt Magnus Andersson. Magnus hade innan resan arbetat som livvakt för Isabella i många år. Och det var just därför det kom som en chock för många när han blev uppsagd av Isabella. 

Innan det hann spekuleras om varför, så gick han själv ut med anledningen.

– Vi kom för nära varandra personlighetsmässigt och det var hon som avslutade samarbetet, sade livvakten till Expressen.

"Vågar släppa efter och njuta av pirret" = ny kärlek? 

Isabella Löwengrip
Isabellas nya inlägg hintar om en ändring i kärlekslivet. Foto: Instagram

Efter allt som hänt har Isabella främst fokuserat på arbetet. Men i hennes senaste blogginlägg verkar ett helt annat tema vara på kartan. Nämligen kärlekslivet. 

"Jag har ett litet pirr i kroppen som får mig glad. Allt i kärlekslivet har varit så komplicerat på senare tid men nu börjar saker och ting klarna och jag vågar släppa efter och njuta av pirret", skriver hon på bloggen.

Hon fortsätter: 

"Det är inte lätt ska ni veta att behöva uppdatera allt dagligen till hundratusentals när allt är en riktig kärlekscirkus bakom kulisserna."

Kärlekspepp i kommentarerna: "Ta vara på pirret"

Och förutom Isabella själv, gläds hennes följare med henne i kommentarsfältet. 

"Jag önskar dig verkligen lycka till i din kärleksrelation. Det är du värd efter allt som hänt. Ta vara på pirret !!!", skriver en läsare. 

"Män bara faller från himlen i ditt liv. Vissa har verkligen lätt att bli kär i typ vem som helst. Whats your secret? Haha vill också vara en sån.", skriver en annan.

Mer om Isabella Löwengrip:

Bianca Ingrosso: "Isabella Löwengrip har ljugit en hel del"

Pirrar det i din mage?