Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Anna Book om otrevliga kändisen: "Kommer göra ont en vacker dag"

- 13/04/2019, 19:33

Anna Book tog sig tid att svara på fansens frågor under en Q & A på Instagram – och en fråga hon fick handlade om vem som är den drygaste kändisen.

Det är i en frågestund på Instagram som sångerskan Anna Book, 48, svarar på sina fans funderingar. 

Anna berättar bland annat om allt från sin självkänsla till hur hon lever med sjukdomen PCOS, hur hon gör för att varva ner från den stressiga vardagen och huruvida hon tror på ett liv efter döden (det gör hon).

En nyfiken följare frågade Anna vem den drygaste kändisen är – och Anna skräder inte orden när det kommer till svaret!

Anna Book
Anna Book syns ofta på kändispremiärer och röda mattor – men det är inte alla som får en kindpuss av "ABC"-sångerskan...Bildkälla: Stella Pictures.

"Det finns en dryg jävel – problemet är att hen knappast kan beskrivas som en kändis. Men tror sig vara det själv! Så jag ska inte spräcka någons bubbla!!! Det kommer göra ont nog för hen en vacker dag. Annars tycker jag inte nån är dryg – väljer att se det goda i var och en, hur litet det än må vara", skriver Anna och avslutar med hashtaggen #förkärlekmothat och ett hjärta.  

Anna Book
Anna Book svarar på fansens frågor under frågestunden. Bildkälla: Instagram/annatoledanobook

Vem den dryga kändisen är avslöjar inte Anna, men tidigare har hon haft ett infekterat bråk med Magdalena Graaf. I vintras sa Anna bland annat att Magdalena "aldrig haft ryggrad". Mer om det kan du läsa här.

Anna även haft ett och annat att säga om Anders "Arga snickaren" Öfvergård, men stridsyxan grävdes ner i december 2017.

– Vi gav varandra en härlig kram och sedan snackade vi lite, då kände jag att det finns ingen anledning att älta, sa Anna Book till Hänt då.