Magdalena Graaf och Anna Book har bråkat i 10 års tid.
Storbråket mellan Magdalena Graaf och Anna Book har ännu inte blåst över. - Foto: Stella Pictures. Bilden är ett montage.

Anna Book i ny attack mot Magdalena Graaf: Aldrig haft ryggrad

Det infekterade bråket mellan artisterna Magdalena Graaf, 43, och Anna Book, 48, har pågått i nästan ett decennium. Och det ser inte ut som att de två kvinnorna är närmare en lösning. Tvärtom.


Det är en av de längst pågående fejderna i den svenska kändisvärlden. Redan år 2009 så pratades det om dramat mellan Magdalena Graaf, DeDe Lopez, Anna Book och Magdalenas ex-make Magnus Hedman.

I somras gav Magdalena sin version om hur bråket började.

"Anna och Magnus var ”bästisar” Hon och hennes andra bästis DeDe Lopez ”hjälpte Magnus” att tömma våra gemensamma grejer från England. Typ min bröllopsklänning.. kläder, prylar. Som Magnus ”hijackat” vid skilsmässan för att jävlas, och vägrade lämna tillbaks", skrev Magdalena då.

Magdalena hävdar också att Magnus gav bort Magdalenas bil till Anna. 

Det infekterade bråket har pågått i nästan 10 år, och Magdalena har under den här tiden förlåtit Magnus. Men Anna har hon fortfarande ett horn i sidan till.

Magdalena Graaf och Magnus Hedman år 2007. Bildkälla: Stella Pictures

"Jag är inte rädd – det får räcka nu"

Inte heller Anna har grävt ner stridsyxan. I kommentarsfältet på sin blogg så fick Anna en syrlig kommentar om bråket med Graaf – och Anna sparade inte på krutet när hon valde att svara.

"Känner så många som blivit falskt anklagade utav Maggan och ingen vill stöta sig med henne. Men jag är inte rädd, det får räcka nu. Så jag tycker hon och hennes anhängare ( som du verkar vara ) ska sluta upp och förolämpa mig för lösryckt smörja. Jag har sååå mycket bättre smak i många avseenden. Så lägg ner", skriver Anna. 

Anna hävdar även att hon inte har sålt "Magdalenas skit".

"Har haft nog med egen gammal skit att sälja eller ge bort. Så varför inbilla sig att jag skulle behövt hennes skit!?!", skriver Anna.

Anna Book. Bildkälla: Stella Pictures

Anna hävdar även att allt Magdalena har sagt om henne är lögn.

"Det Maggan påstår….? För hon vet nämligen inte heller sanningen och har aldrig haft ryggrad nog att säga något till mitt ansikte", skriver Anna i kommentarsfältet på sin blogg.

"Jag vet sanningen. Nöjer mig med det", skriver Anna vidare. 

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Hooja kommenterar älgvandringen

igår 21:52

Ännu en VM-hjälte fick lämna "Masked singer"

igår 21:26
Halvvägs in i säsongen av "Masked singer" har panelen hittills endast lyckats skrapa ihop ett enda poäng. Den tilldelades Måns Zelmerlöw som prickade in VM 94-hjälten Tomas Brolin i det allra första programmet.

Därför är "Gift vid första ögonkastet"-deltagarna så unga i år

igår 19:54
Årets säsong av "Gift vid första ögonkastet" är i full gång och många har reagerat på den unga deltagarskaran. Nyheter24 frågade produktionen varför de medverkande är så unga i år.

Elvabarnsmamman Satu ”Mybabydolls” Nordling Gonzalez är gravid: "Virvelvind av känslor"

igår 18:14
Satu ”Mybabydolls” Nordling Gonzalez förlorade hastigt sin näst äldsta dotter förra året. Nu är hon gravid igen med sitt tolfte barn. "Glada för detta lilla hopp om ljus", skriver hon på Instagram.

Nas kommer till Sverige

igår 17:00
Den amerikanske rapparen Nas ger sig ut på Europaturné för att fira 30-årsjubileet av albumet "Illmatic". Efter turnépremiären i Helsingfors i höst kommer han till Stockholm 24 oktober. Nas ska framföra sitt album i dess helhet. Sitt jubileum firar han också genom att släppa en ny låt: "Define my namne".

Prinsessan Sofia hyllas för vågade draget: "Det är lekfullt"

igår 16:22
Prinsessan Sofia och prins Carl Philip tycks ha siktet inställt på att ta Europa – och kanske världen – med storm...