Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Maisie Williams berättar om heta scenen: "Trodde det var ett skämt"

- 23/04/2019, 14:12

ARTIKELN INNEHÅLLER SPOILERS FRÅN ANDRA AVSNITTET AV ÅTTONDE SÄSONGEN AV GAME OF THRONES.

Spoilervarning! Om du inte sett avsnitt två av nya Game of Thrones-säsongen så bör du sluta läsa nu. Du har blivit varnad. 

Om du har sett senaste avsnittet av Game of Thrones var det förmodligen en scen som verkligen satte sig på näthinnan, och som hela världen har pratat om sen i måndags. 

Men när Maisie Williams, som spelar Arya Stark, fick reda på att hon skulle spela in en sexscen tillsammans med Joe Dempsie, som spelar Gendry, trodde hon först att manusförfattarna försökte skoja med henne. 

– Först trodde jag de drev med mig, jag tänkte ”den var bra”. Men sen sa priducenterna att det verkligen skulle hända, säger Maisie Williams till EW. 

Men tidigt stod det klart att det inte skulle bli en scen med svettiga nakna kroppar som daskade mot varandra. 

– Jag tycker inte det är viktigt att Arya ska visa allt. De sa åt mig att jag fick visa så mycket eller så lite jag ville. Så jag höll det ganska sparsamt, säger Williams till EW. 

Nakenscenen är dock lite speciell i GoT-sammanhang, eftersom Maisie Williams har varit med i serien sen hon var elva år gammal, och växt upp framför ögonen på både fansen och de andra skådisarna. 

– Det blir ju lite konstigt eftersom jag känt Maisie sen hon var tolv. Men samtidigt vill jag inte vara nedlåtande mot henne, hon är en 20-årig kvinna nu, säger Joe ”Gendry” Dempsie till Entertainment Weekly. 

Spännande quiz! Vem är du i Game of Thrones?!