Lancelot Hedman Graaf om relationen till mamma Magdalena
Lancelot Hedman Graaf om relationen till mamma Magdalena - Foto: TT

Lancelot om mamma Magdalena Graaf: ”Bråkar hela tiden”

Lancelot Hedman Graaf är högaktuell med sin medverkan i TV4:s underhållningsprogram Let’s Dance. För Nyheter24 öppnar han upp sig om relationen till mamma Magdalena – och den är inte alltid helt okomplicerad.


Lancelot Hedman Graaf, 18, är ett välbekant namn för många eftersom han är son till kända TV-profilen Magdalena Graaf och fotbollsstjärnan Magnus Hedman

Men han har också gjort sig ett namn i och med sin medverkan i TV4:s succéprogram Let’s Dance, där han tävlar tillsammans med danspartnern Linn Hegdal, 23.

Nyheter24 träffade Lancelot efter onsdagens genrep av Let’s Dance – och passade på att fråga hur relationen mellan mamma och son ser ut. 

– Vi är lite som syskon och bråkar hela tiden. Ibland är vi bra vänner och har kul tillsammans, säger Lancelot. 

Som i de flesta familjer händer det ju att man irriterar sig på varandra. Och något som verkar skapa stor irritation mellan Lance och Magdalena är när någon lånar något av den andre – utan att fråga först. 

– Vi bråkar mest om att jag tar hennes klockor eller bilar. Nu den senaste tiden har det varit att jag tagit hennes bilar utan att fråga först, då blir hon lite sur. Och jag blir sur på henne när hon tar min grejer, säger Lance. 

Vad irriterar du dig mest på hos din mamma? 

– Hennes morgonhumör stör jag mig otroligt mycket på.

Hur är ditt eget morgonhumör? 

– Det är inte så bra, det är nog just därför jag irriterar mig så mycket på hennes morgonhumör. 

Lancelot Hedman Graaf och mamma Magdalena står varandra väldigt nära. Bildkälla: Stella Pictures

Lancelot tycker att han har ärvt sidor både från mamma Magdalena och pappa Magnus. 

– Från mamma har jag fått att jag är bra på att överdriva, typ att jag säger fem minuter fastän det är 50 minuter. Från pappa har fått att jag kan vara väldigt impulsiv. Får jag för mig någonting ska jag göra det direkt, pappa är exakt likadan. 

"Utvecklats mycket"

Under fredagens direktsändning av Let's Dance kommer Lancelot Hedman Graaf och Linn Hegal att dansa både en Pasodoble och Disco. Lancelots danspartner Linn är väldigt hoppfull och tycker att han har utvecklats mycket under de senaste veckorna. 

– Han lär sig koreografin väldigt fort. Han känns mycket säkrare och vågar komma ut mer i känsla och karaktär, säger Linn Hegal. 

Missa inte när Lancelot och Linn tävlar i fredagens direktsändning av Let’s Dance, 20:00 på TV4. 

Se Nyheter24:s intervju med Lancelot Hedman Graaf i klippet ovan!   

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Tittar du på Let's Dance?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Kanonvinsten: Så mycket såldes Zoe Fay Brown sin lägenhet för

"Oppenheimer"-paret adlas efter succén

2 timmar sedan
Regissören Christopher Nolan och filmproducenten Emma Thomas tilldelas hederstitlar för sina bidrag inom filmindustrin och får nu tituleras Sir respektive Dame.

Här syns Carolas ex Jimmy med tv-stjärnan: "Puman är här"

idag 15:42
Carola Häggkvist och hennes ex-pojkvän Jimmy Källqvist såg ut att ha det trevligt med den kända tv-stjärnan. "Puman är här", skriver Carola på sin Instagram.

Carina Berg oigenkännlig på nya bilderna: "Jag behöver hjälp nu"

idag 14:55
​Carina Berg har gjort en drastisk förändring med sitt utseende. Förgäves försökte Carolina Gynning stoppa henne – men Carina lyssnade inte. – Det var modigt. Du var modig som gjorde det, säger Carolina Gynning till Carina.

Realityprofil åtalas – slog barnen blodiga med stekspade

idag 14:12
​En svensk realityprofil åtalas nu, misstänkt för att ha misshandlat sina barn under flera års tid. I samtal med socialtjänsten har barnen berättat detaljerat om hur de blivit misshandlade med bland annat en stekspade i metall och slagna med en fjärrkontroll.

Efva Attling och Eva Dahlgren släpper låt ihop

idag 13:24
För första gången på 43 år släpper Efva Attling en låt – tillsammans med sin fru Eva Dahlgren. "Remember summer breeze" är skriven av dem båda och beskrivs som en sommarsång med 70-talskänsla.