Bianca Ingrosso ryter ifrån mot bildkritiken på Instagram.
Bianca Ingrosso ryter ifrån mot bildkritiken på Instagram. - Foto: Bianca Ingrosso/Instagram, Stella Pictures

Biancas sista ord i Instagramfejden: "Nu sätter jag stopp"

Bianca Ingrosso säger stopp och belägg. För nu har hon tröttnat rejält på photoshopanklagelserna: "Nu får det verkligen ta och räcka!", skriver hon på Instagram.


För några dagar sedan publicerade influencern Bianca Ingrosso, 24, en bild på Instagram som mottog hård kritik. Bilden, som var tagen i en studio, anklagades för att vara retuscherad och väckte starka reaktioner från hennes fans och följare.

Nu har Bianca tröttnat på kritikstormen som uppdagades. 

”Vet ni vad nu sätter jag stopp! Nu får det verkligen ta och räcka! Jag har aldrig photoshoppat mina bilder för att se smalare ut. Punkt!, skriver hon på Instagram Story.

Bilden som Bianca Ingrosso publicerade har fått hård kritik. Bildkälla: Bianca Ingrosso/Instagram

Youtubern Lina Dawood gick tidigare till hårt angrepp mot bloggerskan. I en vlogg uppmärksammar hon Biancas photoshoppade bilder och hur dubbelmoralen går emot hennes roll som förebild.

– Jag vill uppmärksamma hur någon som är så pass stor som Bianca är photoshoppar sin kroppsform samtidigt som hon talar om ätstörningar och hennes roll som förebild för de som har ätstörningar, sa Lina Dawood till Nyheter24.

Men Bianca ryter ifrån mot anklagelserna och tycker att kritiken och hatet har gått alldeles för långt.

"Jag vill inte se en enda person tagga mig i ett inlägg om jag är en dålig förebild en gång till! Vet ni hur frustrerande det är att vara totalt oskyldig i något och få enormt mycket skit och hat för något man inte ens gjort som folk påstår”, skriver hon.

Bianca gick även till angrepp mot Dawood och kontaktade henne på Instagram. Hon skickade även "orginalbilderna" från studion som skulle bevisa att bilderna inte alls var redigerade. Men Dawood tror fortfarande att influencern mörkar retuscheringen.

– Jag reagerar på hennes senaste bild ("Black and white" red anm.) som tydligt är redigerad och Bianca fortsätter att neka, sa Dawood.

Bianca Ingrosso ryter ifrån på Instagram Story. Bildkälla: Bianca Ingrosso/Instagram
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Tror du att Biancas bilder är retuscherade?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Celine Dion om sjukdomen: Hoppas på mirakel

1 timme sedan

Förlustaffären: Nu har lyxvillan från SVT:s “Husdrömmar” sålts

igår 21:37
Nu har har den omtalade lyxvillan från SVT:s “Husdrömmar” sålts. Huset är byggt med hjälp av en feng shui-expert och kostade 14 miljoner. Men det blev en riktig förlustaffär när paret sålde villan på Värmdö.

Aboriginer får tillbaka spjut – efter 250 år

igår 20:50
Fyra aboriginska spjut som togs från Australien till England av den brittiske upptäcktsresanden James Cook och hans besättning 1770 har återlämnats till Australiens urbefolkning.

Brosnan i huvudrollen när boksuccé blir film

igår 19:20
Han fick sitt genombrott som detektiven Remington Steele i tv på 1980-talet. Nu ska Pierce Brosnan spela brottsutredare igen. Den irländske skådespelaren får huvudrollen när boksuccén "Torsdagsmordklubben" filmatiseras.

Nya skräckbilder på Johanna Toftbys ansikte – vill varna andra

igår 16:30
Johanna Toftby Fors, 50, väljer nu att visa upp bilder på sitt ansikte som skiftar i både blått, grönt och gult.

"Songs of conquest" får släppdatum

igår 15:24
Göteborgsbaserade Lavapotion är snart klara med sin debuttitel, det turordningsbaserade strategispelet "Songs of conquest", som man filat på sedan 2017.