Tidigare uppbrottet från Bianca Ingrosso
Philippe Cohens egna ord om tidigare uppbrottet från Bianca Ingrosso - Foto: Instagram @flippcohen, Marc Femenia/TT

Philippe Cohens egna ord om tidigare uppbrott från Bianca Ingrosso

I en vlogg berättar nu Philippe Cohen med egna ord om hur det gick till när Bianca Ingrosso och han gick skilda väger 2015. Enligt honom själv så dumpade Bianca honom vid första middag i deras gemensamma lägenhet.


Ja, det är nog få som kan ha undgått att kärleken blomstrar återigen mellan Bianca Ingrosso, 24, och Phillipe Cohen, 25. Men det har ju varit minst sagt fram och tillbaka. Deras senaste uppbrott varade i fyra månader, sen blev de ett par igen.

"Du dumpade mig första middagen i lägenheten"

Men det nuvarande turturduvorna har gått skilda vägar flera gånger tidigare, något som de pratar öppet om i ett klipp på Youtube. Philippe berättar där att Bianca sa tack och hej år 2015 när de precis hade flyttat ihop.

– Du dumpade mig första middagen i lägenheten, berättar Philippe i klippet på Biancas kanal.

– Va? Nä! Aja, nu bor han kvar i den lägenheten jag dumpade honom i. Det är lite kul, svarar Bianca. 

Köpt lägenhet i samma hus

Det är inte alls lång tid sedan som Bianca budade hem en lägenhet i samma hus som Philippe bor i. Tidigare har det pratats om problematiken att bo nära exet. Men det är ju ingenting någon av dem behöver grubbla över längre då kärleken spirar som aldrig förr.

– Tur att vi blev ihop, för fatta hur stelt det hade varit att bo så nära Philippe om vi inte hade gått tillbaka till varandra, fortsätter Bianca i klippet.

Nyheter24 har tidigare skrivit om hur  Alice Stenlöf, 22, reagerade på att Bianca och Phillipe är ihop igen. Det kan duläsa mer om här.

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Följer du Bianca Ingrosso?
Tack för din röst!