Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Paow om relationen med Marcelo Peña:"Perfect match"

- 06/05/2019, 14:15 -

Det är inte alla som har förstått vad som egentligen händer mellan Paulina "Paow" Danielsson och Marcelo Peña. Under en frågestund väljer nu Paow att reda ut trådarna.

Det var i mitten av 2018 som Göteborgstjejen Nina Glimsell pekades ut som Marcelo Peñas nya kärlek. Nyheter24 luskade fram att profilerna hade träffats under inspelningen av Paradise Hotel och snabbt blivit förälskade. Men redan inne i huset blåste det en del i förhållandet och tiden inne på hotellet kantades av bråk och "make ups".

I förra veckans avsnitt av podden "I sanningens namn" berättade Nina att relationen inte alls var stabil efter att paret kommit hem från PH, och det hela slutade med att de gick isär. 

Marcelo & Paow
"Vi hånglar alltid på fyllan", skriver Paow. Bildkälla: Stella Pictures/Kattpaow Instagram

– Jag bad ju honom att inte lämna mig. Vilket han gjorde. På ett extremt jobbigt sätt. Men just att be någon som inte älskar dig att inte lämna dig.  Då vet man att man nått botten, men det är väl antagligen då du kan vända och börja simma upp till ytan igen berättar hon.

Efter parets uppbrott har Marcelo synts umgås en hel del med Paulina "Paow" Danielsson. Profilerna har känt varandra i många år, men inte börjat umgås flitigt förrän nu. 

Under Paows frågestund på Instagram fick hon frågan om huruvida hon och Marcelo ligger med varandra. 

Enligt Paow så har inte Marcelo fått umgås med tjejer för hans ex-flickvänner, men att hon anser att de är en "perfect match". 

"Älskar honom", avslutar hon. 

Marcelo sägs ha skaffat sig en ny flamma under senare dagar. Vem det är kan du läsa här.

Är profilerna en perfect match?