Onsdag 25 Maj
Stockholm

"Kickens" hårda kritik mot Farmen VIP: "Som gnällkillen"

Christian "Kicken" Lundqvist
Christian "Kicken" Lundqvist gnällde en hel del under sin medverkan i Farmen VIP. Foto: TV4

Nyligen klev både Isabel Adrian och Christian ”Kicken” Lundqvist in på gården i Farmen VIP – men vistelsen för Kicken blev inte långvarig. Han lämnade tävlingen i går och nu går han ut med hård kritik mot klippningen av programmet.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

I förra veckan kom Christian ”Kicken” Lundqvist, 47, in som en joker i Farmen VIP. Hans tid på gården blev kortvarig då han fick lämna efter att ha mött Isabel Adrian, 41, i en kunskapsutmaning. 

För tittarna verkade Christian ”Kicken” Lundqvist ganska missnöjd med livet på gården. Kicken var nämligen inte sen med att högljutt klaga över de olika sysslorna som ingår i livet på farmen. 

Flera av de andra deltagarna började att irritera sig på Kickens gnällande. Bland andra Isabel Adrian som tyckte att Kicken betedde sig som en diva. 

– Som en Hollywoodfru ungefär. Lite gnällig, lite divig. Vill gärna ha fint och rent, fräscht och lukta gott. Men gissa, det vill vi alla. Stäng inne känslorna, det är inte så jobbigt. Och är det det, håll käften, säger Isabel Adrian. 

Saga Scott, 29, blev också påtagligt frustrerad över Kickens klagan. 

– Jag tycker att Kicken borde ta sig i kragen och visa vilken man han är, i stället för att vara sådan liten pussy, säger Saga Scott. 

De andra deltagarna i Farmen VIP tröttnade rejält på Kickens klagomål under hans korta vistelse på gården. Bildkälla: TV4

Kickens försvar 

Nu går Kicken ut och kritiserar klippningen av programmet. Han är inte helt nöjd med bilden av honom som har målats upp. 

– De kan göra en till vilken jävla karaktär de vill. Det är lika i alla produktioner som spelas in på det här sättet: har man tur kan man bli skämtkillen, eller så blir man gnällkillen. You name it, säger Kicken till Aftonbladet.

"Var uppe först"

Kicken menar att han faktiskt var en av dem som jobbade allra hårdast. 

– Jag stod och högg ved i åtta timmar och Saga kom in och sa ”ge dig nu”, men jag sa ”nej, jag ska bli klar med den skiten i dag”. Det som inte heller framgår är att jag studsade upp när kossorna började råma, jag var den som var först uppe. Återigen, de klipper det där som de vill, säger Kicken. 

Farmen VIP visas måndagar 20:00 på TV4. 

Se Kickens klagan i Farmen VIP i klippet ovan! 

Tyckte du att Kicken var en gnällspik i programmet?
Tack för din röst!
Kommentera
Kopiera länk
Dela