Sigrid Bernson uppskattade inte hygienen i Farmen VIP.
Sigrid Bernson uppskattade inte hygienen i Farmen VIP. - Foto: Pixabay, Hanna Franzén/TT

Sigrid Bernson om bajsdramat i Farmen: "Så jävla äckligt"

Sigrid Bernson är högaktuell för både Let's Dance och Farmen VIP. Nu avslöjar profilen varför hon aldrig kommer vara med i bondeserien igen. "Jag gillar ju bra hygien liksom", säger hon till Nyheter24.


Sigrid Bernson, 30, figurerar flitigt i våra tv-apparater med hennes medverkan i Let's Dance och Farmen VIP. Men livet som bonde är något som profilen inte är lika van med som att stå på scen och uppträda med sina dancemoves.

När Nyheter24 träffade Sigrid på repet inför fredagens Let's Dance så berättar hon varför hon aldrig kommer delta i Farmen VIP igen.

– Det var så jäkla äckligt. Vidrigt och fruktansvärt. Jag hamnade ju på sjukhus en gång, säger hon till Nyheter24.

Under en natt kröp en nattfjäril in i Sigrids öra när hon låg och sov, vilket fick henne att börja skrika av skräck. Kort därefter åkte hon in till sjukhus där läkare lyckades suga ut djuret. 

"Man får ta i bajs"

Men det som dansstjärnan tyckte var mest obehagligt var bristen på hygien i livet på farmen. 

– Det värsta var nog hygienen. Som "Kicken" sa i programmet sist; man får ta i bajs. Det är en sak, men att inte kunna få tvätta sig efter det, då är det inte så fräscht. Jag gillar ju bra hygien liksom, säger hon.

Men trots fjärlisincidenten och bajsdramat så tog Sigrid ändå med sig goda erfarenheter från programmet.

– Det var skönt att komma bort från samhället, från all press och stress och alla mobiltelefoner. Att bara släppa den skiten, säger hon.

Danspartnern Robin Bengtsson, 29, fliker in att man inte måste vara med i Farmen för att kunna lämna mobiltelefonen hemma.

– Men man är ju dålig på det. Även fast man åker bort så tar man med sig telefonen. Så nej jag vill inte vara med i Farmen igen, säger Sigrid.

Skulle du kunna vara med i ett annat realityprogram?

– Ja men det tror jag nog, men inte Paradise Hotel eller något sånt. Men kanske Robinson eller något annat program där man får utmana sig själv. Det hade jag tyckt var kul.

Sigrid Bernson kritiserar den bristande hygienen i Farmen VIP. Bildkälla: TV4
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Vill du se Sigrid Bernson i Robinson?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Tummad äventyrsbok återlämnad – efter 105 år

Så gör du hitlåtar med AI – enkelt och helt gratis

3 timmar sedan
Udio är ett nytt AI-verktyg som kan skapa realistiska låtar. Här är allt du behöver veta om Udio och hur du använder det för att skapa din egen AI-musik.

CAIA Cosmetics reklam med Mentos väcker ilska: "Smaklöst"

idag 15:47
CAIA Cosmetics släppte i dagarna en serie läppglans som är ett samarbete med godiset Mentos. Nu möts en av reklamfilmerna för produkterna av hård kritik. "Har CAIA tappat det helt?" och "Smaklöst" är några reaktioner.

Antonija Mandirs korta svar till TV4: "Ur arslet"

idag 15:41
Det var under veckan som Antonija Mandir berättade för sina följare att hon fått ett erbjudande från TV4 som hon valt att tacka nej till.

Efter 55 år – Beatlesfilm får nypremiär

idag 15:38
Filmen "Let it be" har länge legat orörd i arkiven. Men nu ska Beatlesdokumentären visas igen – nästan 55 år efter premiären, uppger Variety.

Så friade Nisse Hallberg till Emelie Uggla: "Kommer inte ihåg någonting"

idag 14:53
Nisse Hallberg är en svensk komiker och poddprofil. Men hur mycket vet du egentligen om stand up-stjärnan? Nyheter24 reder ut de vanligaste frågorna som svenskarna googlar om Hallberg.