Torsdag 30 Jun
Stockholm

Joakim Lundell och hans filmteam konfronterar Joz

Joakim Lundell håller på att filma ett program där han ska ge Joz en möjlighet att förklara sig. Det hela visade Jocke upp på sin privata Instagram vilket minst sagt delat upp hans fans i två olika läger.

Kommentera (9)
Kopiera länk
Dela

Joakim och Jonna Lundell åkte i mars iväg på en semester på tumanhand.  Resan bar av till Dubai där familjen var på lite välförtjänt semester. 

Under tiden Lundells var iväg fick deras anställda snickare och vän Joz arbeta på med övervåningen på familjens lyxhus och det hela var utlovat att vara klart när familjen skulle komma hem.

Joz och gemensamma vännen Alexandra. Bildkälla: Instagram/alexandrakahnze

Men riktigt så blev det inte...

När Jocke och Jonna kommit hem fick de reda på av andra hantverkare att Johan "Joz" Sernebrink, 36, inte varit på plats som han har lovat och det ska sedan ha kommit fram en rad andra allvarliga saker gällande Joz. 

–  Vi fick reda på väldigt allvarliga saker om Joz, som vi konfronterade honom om. Men han vägrade att svara. Vi tog ett krismöte med alla hantverkare som bekräftade en rad saker om honom. Och när vi sedan ringde runt så kom det fram ännu mer. Så vi väljer nu att stänga dörren kring Joz då det har med andra människor att göra. I respekt för dem vill vi inte gå in ytterligare på vad det gäller, sa Joakim.

Konfronterade Joz – visade på Instagram

På Instagram chockades Jocke och Jonnas följare efter att Jocke publicerade bilder där man ser att han och hans filmcrew befinner sig i Hovås hos Joz för en så kallad konfrontation. 

Joakim Lundell konfronterade Joz och visade upp hintar från händelsen på sin Instagram. Bildkälla: Svenska Youtubers.se

Jockes fans har både gett hyllningar och kritik efter konfrontationen. Många tycker att han gjorde helt rätt med tanke på vad Joz ska ha utsatt andra människor för – detta medan andra anser att han skulle skött det hela rättsligt. 

Hur det hela gick och slutade – det återstår att se. 

Läs mer: Nu möter Joakim Lundell stark kritik efter att ha konfronterat Joz

Kommentera (9)
Kopiera länk
Dela

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.