Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Bianca Ingrosso visar nya skönhetsingreppet: "Otrolig magi"

- 13/05/2019, 20:15 -

Bianca Ingrosso har tidigare berättat att hon gör fillers i ansiktet, och nu i helgen var det dags för ännu ett besök på en skönhetsklinik för att göra en ny behandling.

Influencerprofilen och poddstjärnan Bianca Ingrosso, 24, har alltid varit öppen med de skönhetsingrepp hon gör. Sedan mars2018 så har hon använt sig av fillers i läpparna, och i sin nu nedlagda blogg berättade Bianca då om hur hennes funderingar gått.

"Jag är inte emot skönhetsingrepp och tycker alla får göra exakt vad dem vill. Däremot tycker jag att man verkligen först och främst ska försöka jobba på sina komplex innan man bestämmer sig för att göra något åt saken", skrev Bianca.

Bianca Ingrosso
Bianca Ingrosso år 2009. Bildkälla: Stella Pictures

Bianca berättade att hon noga hade övervägt beslutet – hon hade faktiskt klurat på det i fem år innan hon gjorde slag i saken.

"Jag trivdes helt enkelt inte med mina läppar och tyckte de gjorda att jag såg allmänt sur och bitter ut när jag slappnade av i ansiktet. Jag väljer nu att göra något åt saken så jag kan lägga den energin på något annat istället", skrev hon och tillade att hon absolut inte tycker att det är fult med små läppar men att hon tyckte att något fylligare passade hennes ansikte bättre.

Bianca Ingrosso
Bianca Ingrosso efter att hon har "gjort läpparna". Bildkälla: Instagram/biancaingrosso

Gör fillers under ögonen

Sedan mars 2019 har Bianca även gjort fillers under ögonen. Ingreppet kallas för "tear through" och går ut på att behandlaren injicerar filler under ögonen för att på så sätt få bort mörka ringar.

– Jag som gör så väldigt mycket TV och plåtningar tycker att jag ser väldigt trött ut. När man bearbetar mina bilder efter plåtningar så retuscherar vi alltid bort mina mörka ringar. Det blir dyrt med all concealer och nu känner jag bara nej ..., berättade Bianca då.

Bianca Ingrosso
Bianca Ingrosso gör fillers i läpparna och under ögonen. Bildkälla: Youtube/Bianca Ingrosso

Nu har Bianca återigen gjort ett besök på kliniken i Stockholm där hon gör behandlingen under ögonen. 

På Instagram Story visade hon i helgen upp resultatet av ingreppet och skriver att det är "otrolig magi". Hon poängterar även att det är viktigt att gå till en legitimerad läkare så att man är i trygga händer.

Bianca Ingrosso
Bianca Ingrosso visade upp resultatet på sin Instagram. Bildkälla: Instagram/biancaingrosso