Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Allt du vill veta om Pernilla Wahlgrens ex-pojkvänner

- 16/05/2019, 11:19

I kväll är det säsongspremiär för Här är ditt liv som gästas av Pernilla Wahlgren. Nyheter24 har listat alla hennes ex-pojkvänner.

I kväll är det säsongspremiär för Kanal 5:s nya satsning, Här är ditt liv. Programmet hyllar svenska kändisar och bjuder in deras vänner och familj för att blicka tillbaka mot stunderna de minns.

Den första gästen är ingen mindre än artisten och skådespelaren Pernilla Wahlgren, 51. I programmet pratar hon bland annat om sina tidigare ex. Men vilka är det egentligen? Nyheter24 har tagit fram svaret.

Emilio Ingrosso

Emilio Ingrosso och Pernilla Wahlgren
Emilio Ingrosso och Pernilla Wahlgren träffades på 80-talet. Bildkälla: Stella Pictures

Pernilla Wahlgren och Emilio Ingrosso, 53, träffades redan på 80-talet när Emilio producerade flera av Pernillas album. Han medverkade även som dansare i flera av hennes shower. Paret gifte sig sedan 1993 och fick barnen Oliver, Bianca och Benjamin tillsammans. 

Men paret skiljde sig 2002 efter att Emilio anklagades för misshandel och olaga hot. Han dömdes 2006 för olaga hot och övergrepp i rättssak. Dock dömdes aldrig Emilio för misshandel, vilket Nyheter24 skrivit om.

Men idag har ex-paret försonats.

– Vi har utsatt både oss själva och barnen för en hemsk skilsmässa. Och tyvärr hakade media på, allt som sades och gjordes förstorades upp enormt, sa Emilio till Gala magazine.

Joachim Lennholm

Joachim Lennholm och Pernilla Wahlgren
Joachim Lennholm och Pernilla Wahlgren var ett par mellan 2002–2008. Bildkälla: Stella Pictures

Efter skilsmässan med Emilio träffade artisten polisen Joachim Lennholm, 46, under en kändisfest på krogen Stacy i Stockholm 2002. Paret flyttade ihop och fick sonen Theo tillsammans 2007. Men efter sex år separerade Pernilla och Joachim efter att polisen hade varit otrogen mot henne 2008.

– Jag hade aldrig klarat mig utan mina vänner. Det tog mig många år innan jag vågade prata om det. Men jag har kommit ur depressionen och ältandet och skuldtänkandet nu, sa Pernilla i podcasten "Wahlgren och Wistam", enligt Hänt.

Singellivet

Pernilla Wahlgren
Pernilla Wahlgren är fortfarande singel. Bildkälla: Erik Simander/TT

Sedan uppbrottet med Joachim har Pernilla varit i stort sett singel. I Wahlgrens värld har vi sett henne testat på blinddate och Tinder, dock utan någon större framgång. 

– Jag hade nåt sånt där Tinder guld eller vad det heter som gjorde att ingen kunde se mig förrän jag hade lajkat dem. Men nej, det var inget för mig. Jag blev bara stressad. Jag har ju fobi mot att svara folk, så när nån som jag hade lajkat skrev så kände jag bara ”gud vad jobbigt”. Jag tycker inte att det är kul att smsa och mejla. Jag måste träffa nån i real life, det är enda sättet, sa hon till Nöjesbladet.

Tittar du på Här är ditt liv?