Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Bianca Ingrossos ärliga svar bröstfrågan

- 16/05/2019, 10:49 -

Det är på en frågestund på Instagram som Bianca Ingrosso svarade på fansens funderingar. Och en följare undrade om Bianca har opererat brösten större.

Det var tidigare i veckan som Bianca Ingrosso, 24, hade en frågestund på sin Instagram. En av frågorna Bianca fick handlade om hon har gjort en bröstoperation då det är flera influencers som gör det i smyg.

Bianca har öppet berättat om hur hon gör fillers i läpparna och även fillers under ögonen.

– Jag som gör så väldigt mycket TV och plåtningar tycker att jag ser väldigt trött ut. När man bearbetar mina bilder efter plåtningar så retuscherar vi alltid bort mina mörka ringar. Det blir dyrt med all concealer och nu känner jag bara nej ..., berättade Bianca då.

Bianca Ingrosso
Bianca Ingrosso gör fillers i läpparna och under ögonen. Bildkälla: Youtube/Bianca Ingrosso

Bianca förklarade i sin blogg att hon inte är emot skönhetsingrepp utan tycker att alla ska få göra exakt vad dem vill. 

Men hon anser att det är viktigt att man tar sig en rejäl funderare innan man lägger sig under kniven. Själv fnulade hon i fem år innan hon bestämde sig för fillers i läpparna.

Men brösten har Bianca alltså inte gjort.

– Nej det är mina egna tits. Dom är olika stora varje vecka och ena är större än den andra. Dom lever sitt helt egna liv. Och går jag på p-piller...herregud då SPRÄNGS dom. Så jag ska börja gå på Natural Cycles nu igen. Långt svar om mina bröst haha, skriver Bianca på Instagram.

Bianca Ingrosso
Bianca Ingrosso svarar på bröstfrågan. Bildkälla: Instagram/biancaingrosso