Hannah Graaf och Peter Karyd
Hannah Graaf och Peter Karyd har skilt sig efter 14 år tillsammans. - Foto: Stella pictures

Hannah Graafs ärliga ord om skilsmässan: ”Fruktansvärt”

Systrarna Magdalena och Hannah Graaf gör comeback med tv-serien "Systrarna Graaf". När inspelningarna började hade Hannah precis påbörjat en skilsmässa från sin ex-man Peter Karyd. För Nyheter24 berättar hon om hur hon ser på skilsmässan idag.


Systrarna Magdalena Graaf, 43, och Hannah Graaf41, slog igenom som popartister på 90-talet. Sedan dess har de befunnit sig i rampljuset på ett eller annat sätt. 

Nu är de aktuella med en alldeles egen reality-serie "Systrarna Graaf", på TV3 och Viaplay, där vi får följa systrarna i deras vardagsliv.

"Som en terapi"

När inspelningen började befann sig Hannah inte i sin bästa period i livet. Hon hade nämligen precis påbörjat skilsmässan från sin ex-man Peter Karyd – som hon hade levt med i 14 år, och har två barn tillsammans med.

– Det blev lite som en terapi att spela in serien. Istället för att grotta ner mig så blev det att jag planerade mer tid i Sverige och kom på andra tankar, säger Hannah Graaf till Nyheter24. 

Hannah Graaf och Peter Karyd har gått skilda vägar efter 14 år tillsammans. Bildkälla: Stella Pictures 

"Fruktansvärt att splittras"

Trots att inspelningen muntrade upp, känner Hannah att hon har en lång bit kvar att gå.

– Vi har ju levt tillsammans i 14 år. Det är som en avvänjning nästan. Vi har delat ett liv tillsammans. Det är klart att det varit fruktansvärt att splittras, säger Hannah om ex-maken Peter Karyd.

"Blir faktiskt bättre"

Hannahs bästa tips för att ta sig igenom en skilsmässa är att härda ut och låta det ta tid.

– Ibland känner man att man inte orkar gå igenom den där tiden, men det blir bra. Man kan tänka tillbaka på när man låg där i fosterställning och tänkte ”det här kommer aldrig bli bra, nu ger jag upp”. Men sen blir det faktiskt bättre, säger Hannah. 

Se hela Nyheter24:s intervju med systrarna Graaf i klippet ovan! 

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Tittar du på Systrarna Graaf?
Tack för din röst!