Torsdag 11 Aug
Stockholm

Hannah Graafs ärliga ord om skilsmässan: ”Fruktansvärt”

Hannah Graaf och Peter Karyd
Hannah Graaf och Peter Karyd har skilt sig efter 14 år tillsammans. Foto: Stella pictures

Systrarna Magdalena och Hannah Graaf gör comeback med tv-serien "Systrarna Graaf". När inspelningarna började hade Hannah precis påbörjat en skilsmässa från sin ex-man Peter Karyd. För Nyheter24 berättar hon om hur hon ser på skilsmässan idag.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Systrarna Magdalena Graaf, 43, och Hannah Graaf41, slog igenom som popartister på 90-talet. Sedan dess har de befunnit sig i rampljuset på ett eller annat sätt. 

Nu är de aktuella med en alldeles egen reality-serie "Systrarna Graaf", på TV3 och Viaplay, där vi får följa systrarna i deras vardagsliv.

"Som en terapi"

När inspelningen började befann sig Hannah inte i sin bästa period i livet. Hon hade nämligen precis påbörjat skilsmässan från sin ex-man Peter Karyd – som hon hade levt med i 14 år, och har två barn tillsammans med.

– Det blev lite som en terapi att spela in serien. Istället för att grotta ner mig så blev det att jag planerade mer tid i Sverige och kom på andra tankar, säger Hannah Graaf till Nyheter24. 

Hannah Graaf och Peter Karyd har gått skilda vägar efter 14 år tillsammans. Bildkälla: Stella Pictures 

"Fruktansvärt att splittras"

Trots att inspelningen muntrade upp, känner Hannah att hon har en lång bit kvar att gå.

– Vi har ju levt tillsammans i 14 år. Det är som en avvänjning nästan. Vi har delat ett liv tillsammans. Det är klart att det varit fruktansvärt att splittras, säger Hannah om ex-maken Peter Karyd.

"Blir faktiskt bättre"

Hannahs bästa tips för att ta sig igenom en skilsmässa är att härda ut och låta det ta tid.

– Ibland känner man att man inte orkar gå igenom den där tiden, men det blir bra. Man kan tänka tillbaka på när man låg där i fosterställning och tänkte ”det här kommer aldrig bli bra, nu ger jag upp”. Men sen blir det faktiskt bättre, säger Hannah. 

Se hela Nyheter24:s intervju med systrarna Graaf i klippet ovan! 

Tittar du på Systrarna Graaf?
Tack för din röst!
Kommentera
Kopiera länk
Dela

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.