Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Lancelots pranks mot mamma Magdalena: ”Kastat henne i poolen”

- 20/05/2019, 16:54 -

Lancelot Hedman Graaf gillar att skoja till det ibland, och en som ofta blir utsatt är mamma Magdalena. Bland annat kastade han henne i poolen när de hade gäster hemma.

Lancelot Hedman Graaf, 18, är superaktuell med sin medverkan i Let’s Dance och har lyckats ta sig hela vägen till semifinal med danspartnern Linn Hegdal, 23. 

Lancelot berättade tidigare för Nyheter24 att han brukar hitta på ett och annat bus när han går ut och festar. Bland annat händer det att han spottar vodka Redbull i kompisarnas öron eller låtsas spilla ut sin drink i deras knä. 

Och vännerna är inte de enda som råkar ut för Lancelots små hyss. Både mamma Magdalena Graaf, 43, och hans danspartner Linn Hegdal har blivit utsatta för ett och annat rackartyg. 

– Jag har gjort mycket grejer mot min mamma. Jag prankar ju alltid min mamma. En gång satt hon med massa folk och jag bar upp henne och kastade ner henne i poolen, säger Lancelot Hedman Graaf till Nyheter24.  

Lancelot Hedman Graaf
Lancelot Hedman Graaf gillar att pranka mamma Magdalena Graaf. Bildkälla: Stella pictures

Lancelot berättar att han också gillar att skoja till det med sin danspartner Linn. Dansaren fyller i och berättar om Lances första april-skämt. 

– En dag skrek han ”jag säger upp mig från Let’s Dance, skicka en faktura!” och sprang ut ur rummet. Sen kom Lance tillbaka och sa 'april april'”, säger Linn Hegdal. 

Lance tyckte att det var riktigt kul att Linn gick på hans lilla påhitt. 

– Det var ganska kul! Hon blev väldigt rädd. Hon tänkte på det hela dagen och hade typ ångest, säger Lance. 

Vill du läsa mer om när Lancelot spottar vodka Redbull på folk kan du göra det här.

Se Nyheter24:s intervju med Lancelot Hedman Graaf och Linn Hegdal i klippet ovan!

Brukar du också pranka dina nära och kära?