Stockholm

Samir Badrans ursäkt efter vilda festkvällen: "Jag vill berätta"

Samir Badran gick ut och kalasade tillsammans med Viktor Frisk. Problemet var bara att han hade ganska viktiga grejer inbokade dagen efter. Grejer som inte riktigt blev av.


Alla har vi vaknat upp efter en redig utgång och känt "Vad tusan hände egentligen igår?". 

Sedan finns det även de som sjukanmält sig från jobbet då de faktiskt är sjuka. Men sedan har de på något vänster låtit sig övertalats till att följa med ut – och sedan råkat lägga ut allt på Instagram. Vilket gjort arbetsgivaren lite halvnöjd. 

Någon som vet hur det känns – det är Samir Badran.

Samir och Viktor gav sig ut på galej. Trots att Samir låg hemma och var sjuk. Bildkälla: Samir Badran Instagram

Det var under tisdagen som Samir publicerade en rad videos där han, Anis Don DeminaViktor Frisk, Hanna Ferm och LIAMO syns festa till det ganska rejält. Det dricks och dansas för fulla muggar och kalaset flyttades under kvällen från en lokal ut på krogen. 

Samir tog för sig av en skumpa. Bildkälla: Viktor Frisk Instagram

Gänget såg ut att ha en riktig pangkväll, men dagen efter var det inte samma melodi. Samir vaknade nämligen upp till ett sms där det stod att han och Viktor behövde ses på ett krismöte. Detta då både skivbolag, producenter och en TV-kanal sett det hela och inte blivit så glada. 

– Ok detta är vad allting handlar om. Egentligen skulle jag åka till Mallorca idag för att spela in en musikvideo till vår låt som släpps på fredag. Men jag sa att jag var sjuk, jag har varit sjuk i cirka två veckors tid. Men istället för att vara hemma och vila när jag är sjuk så gick jag ut och festade med Viktor. 

– Efter att ha jobbat med oss i fyra år vet de som jobbar runt oss att vi är sjuka i huvudet. Men förlåt så mycket till alla som drabbades, avslutar Samir. 

Om allt går som det ska så ska Samir Badran och Viktor Frisk uppträda med sin nya låt "Odödlig" i fredagens Let's Dance. 

Senaste nytt

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.

Notifieringar från din stad

Slå på notifieringar för din stad för att få de senaste Blåljus-nyheterna från Nyheter24.