Mattias Coleman
Mattias Coleman - Foto: Stella Pictures, TV3

Därför känner du igen Mattias i Middag med mitt ex

I kvällens avsnitt av Middag med mitt ex träffar vi Mattias Coleman som träffar sin före detta flickvän Isabella på en dejt. Men visst känner du igenom honom? Det är inte så konstigt.


I kvällens Middag med mitt ex får vi se ett välbekant ansikte, nämligen Mattias Coleman. Profilen kanske är mest känd från sin medverkan i flera kända dokusåpor. Men vilka var det nu igen?

Nyheter24 har listat anledningen till varför du kanske känner igen Mattias.

Paradise Hotel

Profilen äntrade PH första gången 2018. I huset hettade det till mellan han och Bettina Buchanan när de hade oralsex i en "sitt-hammock". Men Mattias kände sig utnyttjad eftersom han fick känslor för henne under säsongen, vilket Nyheter24 skrev om här!

Temptation Island

2018 medverkade Mattias i Temptation Island tillsammans med sin dåvarande flickvän Paulina "Paow" Danielsson. I introduktionen till programmet så kom Paow med varningen: "Är du otrogen så dödar jag dig".

Mattias Coleman och Paow var ett par 2016-2017. Bildkälla: Stella pictures

Mr Universe Sweden 

Den prestigefyllda skönhetstävlingen Mr Universe Sweden vanns av Coleman 2018. Efter att ha blivit korad segrare firade profilen med en köttbit och massa sås. 

”WOW alltså, jag smälter det fortfarande. Hårt jobb belönar sig, detta är verkligen bevis på det! Jag satsade 110 procent, gav allt och gick in för att vinna. Tack alla som har stöttat mig under denna resa, utan er hade jag aldrig klarat detta”, skrev han då på sin Instagram.

Romansen med "Paow"

Paulina och Mattias var tillsammans från mitten av 2016 till sommaren 2017, men efter inspelningen av Temptation Island så gjorde paret slut. Och anledningen till att de blev ihop från början var enligt Paow inte bara på grund av kärlek.

– Enda anledningen till att han blev tillsammans med mig var för att bli känd, sa hon på Instagram live.

Se klippet ovan när Mattias är med i Middag med mitt ex!

Mattias är med i Middag med mitt ex. Bildkälla: Skärmdump/TV3
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Känner du igen Mattias från Paradise Hotel?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Tummad äventyrsbok återlämnad – efter 105 år

Så gör du hitlåtar med AI – enkelt och helt gratis

idag 16:01
Udio är ett nytt AI-verktyg som kan skapa realistiska låtar. Här är allt du behöver veta om Udio och hur du använder det för att skapa din egen AI-musik.

CAIA Cosmetics reklam med Mentos väcker ilska: "Smaklöst"

idag 15:47
CAIA Cosmetics släppte i dagarna en serie läppglans som är ett samarbete med godiset Mentos. Nu möts en av reklamfilmerna för produkterna av hård kritik. "Har CAIA tappat det helt?" och "Smaklöst" är några reaktioner.

Antonija Mandirs korta svar till TV4: "Ur arslet"

idag 15:41
Det var under veckan som Antonija Mandir berättade för sina följare att hon fått ett erbjudande från TV4 som hon valt att tacka nej till.

Efter 55 år – Beatlesfilm får nypremiär

idag 15:38
Filmen "Let it be" har länge legat orörd i arkiven. Men nu ska Beatlesdokumentären visas igen – nästan 55 år efter premiären, uppger Variety.

Så friade Nisse Hallberg till Emelie Uggla: "Kommer inte ihåg någonting"

idag 14:53
Nisse Hallberg är en svensk komiker och poddprofil. Men hur mycket vet du egentligen om stand up-stjärnan? Nyheter24 reder ut de vanligaste frågorna som svenskarna googlar om Hallberg.