Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Efter succén: Nu svarar Bianca om det blir mer sång framöver

- 26/05/2019, 11:32 -

Bianca Ingrosso och Alice Stenlöf gjorde succé i Globen under lördagskvällen när deras Showcast gick av stapeln. Bland annat bjöd de på sång som de nu hyllas för. Men frågan är – kommer Bianca att fortsätta sjunga framöver efter den hyllade insatsen?

Under lördagskvällen kokade Globen i Stockholm – Podcastduon Bianca Ingrosso, 24, och Alice Stenlöf, 22, brände av en Showcast (blandning av podcast och show) som var utan dess like! 

Duon inledde showen med en spektakulärt entrénummer och fortsatte sedan i samma anda – magi! Och just MAGI är bara förnamnet på den stämning som var i Globen när Bianca och Alice överraskade alla och sjöng Sarah Dawn Finers låt "Kärleksvisan".  

Efter numret hyllades de för sin fantastiska sång!

Inför ett fullsatt Globen sjöng Alice och Bianca "Kärleksvisan". Bildkälla: Instagram

Avslöjar om det blir mer sång framöver 

Bianca har tidigare berättat att hon lider av scenskräck och att hon aldrig skulle ha en tanke på att satsa på musiken. Men igår stod hon framför ett fullsatt Globen och sjöng en ballad som hon satte varenda liten ton i – även de allra högsta. 

Kan det vara så att Bianca nu kommer att göra fler musikaliska uppträdande efter succén? 

I en story på Instagram filmar Vanessa Lindblad, medgrundare i Caia Cosmetics och Biancas högra hand, Bianca och frågar: "Hur känns det?"

– Det känns helt sjukt, alltså helt sjukt. Jag sjöng! Och jag tog den höga noten, svarar en euforisk Bianca. 

Men kommer det nu bli mer sång framöver?

– Jag vet inte. Nä, jag tror inte det, säger Bianca. 

Uppvuxen i en musikalisk familj

Bianca är som bekant uppvuxen i en familj där sång och show ligger varmt om hjärtat. Flera personer på hennes pappa Emilio Ingrossos sida av släkten jobbar inom musik, bland annat världs-dj:n Sebastian Ingrosso. Även hennes mamma Pernilla Wahlgren är en av Sveriges mest folkkära artister. 

Dessutom gör hennes lillebror Benjamin Ingrosso succé på den svenska scenen, och hans musik har även börjat att komma igång utomlands efter hans cover på "All night long". Storebrodern Oliver Ingrosso sysslar även han med musik. 

Men för Biancas del ser det inte ut som det blir någon karriär inom sång, trots hennes fantastiska toner till "Kärleksvisan" i Globen. Skulle hon ändra sig så har hon ju stora förutsättningar för att ta sig in i branschen. 

SE I VIDEON OVAN HUR DET LÄT NÄR BIANCA OCH ALICE SJÖNG "KÄRLEKSVISAN"!

Läs också: Bianca Ingrosso svarade på DM från ett fan – det skulle hon inte gjort

Tycker du att Bianca bör satsa på en karriär inom sång?