Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Carolina Gynnings känga till Leif GW Persson: "Inte hett"

- 01/06/2019, 22:03

Det är hårda ord som kastas på varann i kändisvärlden. Efter att Leif GW Persson gjort en recension av kändisviner har en av de nämnda reagerat. Carolina Gynning fick "sitt rosévin" kallat "hemskt" av professorn och hon ger nu tillbaka på Instagram.

Nu är det igång igen – kastandet av kängor på Instagram. Eller ja, i alla fall från ena hållet.

Allt började med att professorn Leif GW Persson, 74, recenserade lite olika kändisviner. Han berättade helt enkelt om sina favoriter men också de han tyckte mindre om av alla dessa kändisviner. En av dem är konstnären Carolina Gynning, 40. 

"Riktar sig till en publik med tonåriga tjejer"

– Ofta är rosévinerna för söta, läskeblask, party-party, nä. Jag drack ett som var förskräckligt: Carolina Gynnings rosé. Det var hemskt. Jag kan tänka mig att det riktar sig till en publik med tonåriga tjejer. Men jag skäms inte för mina egna, jag har ju valt dem själv, säger han till SvD.

Detta uttalande var något som Gynning inte fann sig i – alls. Hon tog en skärmdump på citatet om henne själv och la ut på Instagram. 

"Har aldrig haft något rosévin"

Det var inga snälla ord som GW Persson fick tillbaka. Nej, Gynning sparade verkligen inte på krutet. Hon började med att tacka för recensionen men sedan förklara att hon faktiskt aldrig haft något eget rosévin.

Gynning har heller inga planer på att ge ut något rosé heller, då hon anser att det "inte är så hett".

"Tack @leifgwperssonofficial för din utförliga recension om mitt 'rosévin' som inte existerar. Jag har aldrig haft något rosévin och kommer aldrig göra ett. Att ge ut ett kändis-rosévin idag känns ju lika hett som ditt bukfett", skriver Gynning som bildtext till skärmdumpen på GW's kommentar.

Instagram
Bildkälla: Instagram @carolinagynning

Något svar av Leif GW Persson verkar inte Carolina Gynning ha fått ännu.

Vad tycker du om kändisvin?