Carina Berg och Erik Berg har köpt hus
Carina Berg och Erik Berg har köpt hus i Skärgården. - Foto: Stella Pictures. Bilden är ett montage.

Carina Berg visar upp nya huset: "Drömkåken är vår!"

Tv-profilen och podcaststjärnan Carina Berg och maken Erik Berg har köpt ett hus i Stockholms skärgård. Nu visar Carina upp de första bilderna på huset.


Det var i mitten av maj som tv-profilen Carina Berg, 41, berättade att hon och maken Erik Berg, 30, har köpt ett hus i Stockholms skärgård. 

Men när många kändisar kanske lägger flera miljoner på opersonliga hus som är klara att flytta in i så gjorde Carina och Erik precis tvärtom.

– Det är ett hundra år gammalt trähus som stått och förfallit, berättade Carina i podcasten i ”Gynning och Berg hittar sig själva”.

Carina Berg och maken Erik är överlyckliga över sitt nya hus! Bildkälla: Stella Pictures.

Huset har minst sagt ett stort renoveringsbehov. Det finns ingen el och inget vatten. Kök och toalett saknas också.

– Det finns inget tak, men vi har sjöutsikt. Det har heller inget golv. Det vi har är tre och en halv vägg, berättade hon vidare.

Under gårdagen visade Carina upp en bild på huset för sina nyfikna Instagramföljare.

Carina Berg visade upp det röda huset med vita knutar. Bildkälla: Instagram/carinalilyberg

"Vårt sorteringssystem (system... starkt ord!) vinner kanske inga priser, men vi myser ändå runt som vinnare! Drömkåken är vår! Med alla sina hål och prylar", skriver Carina till bilden.

Huset saknar både el, vatten, golv och tak. Bildkälla: Instagram/carinalilyberg

I kommentarsfältet skickar Carinas fans lyckönskningar till paret.

"Omg vilken skönhet"

"Så fint! Grattis!"

"DET projektet, shit, om ni inte separerar av den renoveringen så kommer ni leva tillsammans till jorden går under typ. Lycka till med alles!!"

"Lycka till i framtiden och med drömhuset."

"Sicken diamant".

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Skulle du vilja bo där?
Senaste nytt

KG Hammar romandebuterar

Amanda Jansson om succén: "Svårt att ta in"

Två svenskar spelar huvudrollen i Finlands största inhemska biosuccé på 2020-talet. Nästan en halv miljon har sett "Stormskärs Maja", som nu kommer till Sverige. Det är svårt att ta in. Det är inte klokt, säger Amanda Jansson.

Mede duckar Israelfrågan: "Kan inte uttala mig"

2 timmar sedan
Artistavhoppen, demonstrationerna och protesterna är många. Men Petra Mede svarar inte på om Israel bör vara med i Eurovision Song Contest i Malmö eller inte. EBU tar beslutet, säger programledaren.

Scorsese sägs vilja göra film om Frank Sinatra

idag 02:30
Filmskaparen Martin Scorsese ska enligt uppgifter till Variety arbeta på en Frank Sinatra-biografi med sin mångårige samarbetspartner Leonardo DiCaprio i huvudrollen.

Kinsella: Jag har aggressiv hjärncancer

igår 21:14
Sophie Kinsella, författaren till storsäljaren "En shopaholics bekännelser", behandlas för "en aggressiv form av hjärncancer", skriver hon på Instagram. Diagnosen ställdes för två år sedan.

Detaljen som avgjorde i "Sveriges mästerkock" 2024

igår 21:05
Det är dags för en rafflande final av "Sveriges mästerkock" 2024. Tess Medina och Josefine Freij ställs mot varandra där de ska laga en trerättersmeny. Men vad var det egentligen som avgjorde vinsten?